Πρωτομαγιά με σπάνια οχήματα εποχής στη Γλυφάδα
02-05-2019, 17:05

Ο Δήμος Γλυφάδας γιόρτασε και αυτήν την Πρωτομαγιά με τους δημότες του, σε μία μεγάλη εκδήλωση που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ανοιχτή έκθεση ιστορικών αυτοκινήτων (αντικών) και συναυλία.

Συγκεκριμένα, Δήμος Γλυφάδας, η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και τα σωματεία-μέλη της γιόρτασαν την Πρωτομαγιά του 2019 με την «3η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, επί της λεωφόρου Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά (από το ύψος της Λαμπράκη ως το ύψος της Ζησιμοπούλου, όπου και παρουσίασαν δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες και άλλα σπάνια οχήματα.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν με τα σπάνια και συλλεκτικά οχήματα, ενώ, παράλληλα, τραγούδησαν και χόρεψαν με τη ζωντανή συναυλία των μουσικών συγκροτημάτων «Newmark» και «Τα καλλίτερά μας χρόνια» (Robert Williams, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλι) μπροστά στην Πλατεία Εσπερίδων.

Επιπροσθέτως οι χιλιάδες δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο που παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις αυτές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις πολλαπλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Γλυφάδας και να προμηθευτούν πολλά πρωτομαγιάτικα άνθη που τους προσφέρθηκαν.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, μεταξύ άλλων, είπε: «Είναι η 3η χρονιά που γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο, που έχει γίνει, πλέον, θεσμός για τη Γλυφάδα μας και που αν κρίνω από τη συμμετοχή του κόσμου, έχετε όλοι αγαπήσει. Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.) που μας παρέχει όλα αυτά τα ιστορικά και συλλεκτικά οχήματα-αντίκες και, φυσικά, τα συγκροτήματα «Newmark» και «Τα καλλίτερά μας χρόνια» και ιδιαιτέρως τον αγαπητό μας, Robert Williams, για τη μοναδική συναυλία που θα μας προσφέρουν! Καλή Πρωτομαγιά σε όλους και καλό μήνα να έχουμε!».