Πασχαλινή δράση για τα παιδιά από τη NEF-NEF Homeware στη Γλυφάδα
19-04-2019, 16:25

Αύριο, Σάββατο, 20 Απριλίου, έρχεται μια ανοιχτή πασχαλινή δράση για μικρούς και μεγάλους στη NEF-NEF Homeware που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

Με μια χαρούμενη και δημιουργική δράση γεμάτη χρώμα, παιχνίδι και ανοιξιάτικη διάθεση, υποδέχεται η NEF-NEF Homeware το Πάσχα, στα δύο εταιρικά της καταστήματα στο Χαλάνδρι και στη Γλυφάδα. Το Σάββατο 20/4 και για 3 ώρες μικροί και μεγάλοι καλούνται να μοιραστούν στιγμές χαράς, να δημιουργήσουν τη λαμπάδα τους και να διακοσμήσουν τη δική τους οικολογική τσάντα με την παλέτα της άνοιξης. Η δράση είναι ανοιχτή και οι επισκέπτες θα παίρνουν μαζί τους δώρο τις δημιουργίες τους.

Παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να εμπνευστούν από τις νέες τάσεις στη μόδα και το design, να ανανεώσουν με στυλ και χρώμα κάθε χώρο του σπιτιού με τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή NEF-NEF Homeware και να διαλέξουν τα πιο όμορφα δώρα για τους αγαπημένους τους.

Αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 11 π.μ. ως τις 2 μ.μ., στο νέο κατάστημα NEF-NEF Homeware, στη διεύθυνση: Λαζαράκη 10, στη Γλυφάδα, καθώς και στο κατάστημα NEF-NEF Homeware, Αγίας Παρασκευής 27, στο Χαλάνδρι.