Και ο Βασίλης Μουλακάκης με το συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου
11-04-2019, 15:00

Άλλο ένα στέλεχος που είχε κατεβεί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές με άλλη παράταξη, ο Βασίλης Μουλακάκης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας».

Ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, ο οποίος ανήκε στο συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες» της κας Λυγνού, με μία μακροσκελή ανακοίνωση εξηγεί τους λόγους που συμπορεύεται με το νυν Δήμαρχο Γλυφάδας και εκ νέου υποψήφιο, Γιώργο Παπανικολάου, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής και στον ίδιο το Δήμαρχο, που έκαναν τις υποσχέσεις πράξεις και που άλλαξαν τη Γλυφάδα προς το καλύτερο.

Θυμίζουμε ότι και ο Στέλιος Δίβαρης, ο οποίος ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «Δημιουργική Διαδρομή», συμπορεύεται και αυτός με τον Γιώργο Παπανικολάου.

Μαθαίνουμε, μάλιστα, ότι άλλο ένα στέλεχος από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» θα συνταχθεί με την ομάδα του Δημάρχου Γλυφάδας, καθώς βαίνουμε στην τελική ευθεία πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του μαιευτήρα, χειρουργού και γυναικολόγου, Βασίλη Μουλακάκη, για την ένταξή του στην παράταξη «Η Γλυφάδα μας» του Γιώργου Παπανικολάου: 

 

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

 

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας, ότι η Γλυφάδα μας αλλάζει.

Καθοριστικό ρόλο ομολογουμένως, έπαιξε ο νυν Δήμαρχός μας,  Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Εγκάρδιος,πάντα με τον καλό λόγο και χαμογελαστός, εκπέμπει θετική αύρα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου πολιτικής προτίμησης.

Επί της ουσίας δραστήριος, ευφυής, ακούραστος και επίμονος, κατάφερε να κάνει τις υποσχέσεις του πράξη, να υλοποιήσει το έργο του και να μας εκπλήξει θετικά κάνοντας αγνώριστη τη Γλυφάδα μας.

NEO ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ,δημοτική συγκοινωνία,δημοτική βιβλιοθήκη,ΚΑΠΗ καραχάλιου,νέοι παιδότοποι, νέοι παιδικοί σταθμοί, ανάπλαση κέντρου Γλυφάδας και πεζοδρομίων, δενδροφύτευση σε όλη τη Γλυφάδα, ανακαίνιση μαρινών και θεάτρου ¨ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ¨, καθαρισμός παραλίας και τοποθέτηση ομπρελών, ποδηλατόδρομος στον περιμετρικό GOLF, εφαρμογή FIX MY CITY για προβλήματα πολιτών και βελτίωση καθημερινότητας, μείωση δημοτικών τελών, τοποθέτηση ταρτάν στο στίβο ΓΣ Γλυφάδας, αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις στο θεατράκι της παραλίας μας είναι λίγα από τα έργα που απαρτίζουν ένα μεγάλο πρόγραμμα υποδομών που υλοποιήθηκε το 2014-2019.

Η Γλυφάδα έχοντας ήδη ένα νέο και άξιο άνθρωπο στο τιμόνι, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, απέκτησε την αίγλη που της αξίζει ως κόσμημα της αττικής και φιλοδοξεί να είναι η πρωτεύουσα της νέας αττικής ριβιέρας, που διαμορφώνεται με επενδύσεις σε ελληνικό-αστέρια Γλυφάδας-αστέρα βουλιαγμένης.

Είναι ανάγκη να συνεχιστεί η αναβάθμιση της πόλης μας, να δημιουργηθούν νέες δημοτικές δομές όπως γηροκομείο, ωδείο, ιαματικά λουτρά, χώροι στάθμευσης, αθλητικές εγκαταστάσεις, χώροι πολιτισμού, νέοι ανοιχτοί χώροι και ένωση παραλίας με αστικό ιστό. Επίσης,σε συνεργασία με την πολιτεία να έρθει το μετρό στην Γλυφάδα, να αλλάξει η χάραξη του τραμ, να φτάσει παντού το φυσικό αέριο, να αξιοποιηθεί το νταμάρι του βλάχου και να υπογειοποιηθεί η παραλιακή.

Γι αυτούς τους λόγους η Γλυφάδα δεν πρέπει να αλλάξει Δήμαρχο στις επόμενες εκλογές.

Εμπιστεύομαι ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο ¨Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ¨ ώστε να συνεχιστεί αυτή η πορεία και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τις οικογένειές μας στη Γλυφάδα.

 

 

                                                          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ.ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

                                             ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

                                                  ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ