Συνελήφθη στη Γλυφάδα ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή
04-04-2019, 19:15

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή, στις 31 Οκτωβρίου του 2018, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας, φαίνεται πως έφτασε η ΕΛ.ΑΣ.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας 31 ετών από τη Βουλγαρία, ο οποίος φέρεται να είναι ο εκτελεστής της άγριας δολοφονίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας εντοπίστηκε την Τρίτη, 2 Απριλίου, στην περιοχή της Γλυφάδας και μάλιστα η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή αφού επιχείρησε να διαφύγει εμβολίζοντας με το όχημα στο οποίο επέβαινε τα συμβατικά αυτοκίνητα της Αστυνομίας.

Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για επαγγελματία ψυχρό εκτελεστή που δεν συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές και κρατά το στόμα του κλειστό και δεν αποκαλύπτει τους ηθικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που πλήρωσαν το συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άμεσος συνεργός στη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ήταν ο 35χρονος αδερφός του δράστη, ο οποίος και αναζητείται από τις αρχές.

Αμέσως μετά τη δολοφονία τα δύο αδέρφια επέστρεψαν στη Βουλγαρία αεροπορικώς από το «Ελ . Βενιζέλος». Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου που επικαλείται αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι ο 35χρονος βρίσκεται ακόμα στη Βουλγαρία.

Οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία για την υπόθεση θα γίνουν το πρωί της Παρασκευής.