Η Ε.Ε. ζητά πίσω λεφτά από το Δήμο Γλυφάδας για ψεύτικο συνέδριο το 2012
03-04-2019, 13:52

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα αλιεύσαμε από τοπική ιστοσελίδα της Γλυφάδας, την tsouxtra.gr, σχετικά με καταλογισμό ποσού 7.500 ευρώ από την Κομισιόν στο Δήμο Γλυφάδας για συνέδριο που έγινε με κοινοτική χρηματοδότηση το 2012, αλλά με ..."φουσκωμένα" στοιχεία για τους συνέδρους! Ιδού τι γράφει το δημοσίευμα: 

«Χαστούκι στη «Δυνατή Γλυφάδα», στον πρώην Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη και στον τότε αντιδήμαρχο, Στάθη Γεωργούλα, έριξε η Ευρωπαϊκή Ένωση! Οι άνθρωποι που δήθεν σκίζονται για τη διαφάνεια (κι έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα τους…), οργάνωσαν μαϊμού συνέδριο στη Γλυφάδα με λεφτά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τώρα τα ζητάει πίσω. Μαντέψτε ποιος θα τα πληρώσει: Οι φορολογούμενοι πολίτες της Γλυφάδας!

Που να ήξεραν στις Βρυξέλλες όταν οργάνωναν το πρόγραμμα «Εθελοντές στη φτώχεια - πολύ σημαντικά άτομα» ότι θα έμπλεκαν με αυτούς τους απίθανους τύπους της «Δυνατής Γλυφάδας». Διαβάστε τι ακριβώς έγινε και θα φρίξετε: Η διοίκηση Κόκκορη (με «άξιο» συνεχιστή στην ομάδα του τώρα το Μάκη Φιλόπουλο…) δήλωσε τον Αύγουστο του 2012 στις Βρυξέλλες ότι φιλοξένησε στη Γλυφάδα στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού 192 Ισπανούς, νομίζοντας ότι έχει να κάνει με κουτόφραγκους και θα τους πιάσει κότσο.

Έλα όμως που – όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια - η κυρία Ίνα Πετρένκο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήταν εδώ, τους μέτρησε και τους έβγαλε ούτε 192, ούτε καν 100, αλλά 16!! Η δημοτική αρχή του Κόκκορη είχε τέτοιο θράσος μάλιστα, που είχε ζητήσει για το συνέδριο επιχορήγηση 25.000 ευρώ, πήρε τελικά 7.000 και τώρα οι Βρυξέλλες τα ζητάνε κι αυτά πίσω, μαζί με τόκους 500 ευρώ!

Ποιος είχε υπογράψει το μαϊμού ένταλμα πληρωμής; Μα ο «εντιμότατος» Στάθης Γεωργούλας, που τώρα γυρνάει δεξιά κι αριστερά και το παίζει δάσκαλος της ηθικής και της εντιμότητας. Τι έχει άραγε να πει ο Μάκης Φιλόπουλος για όλα αυτά, που θέλει να ξαναφέρει όλους αυτούς τους απίθανους τύπους στη διοίκηση του Δήμου Γλυφάδας; Τι έχει να πει ο Στάθης Γεωργούλας, που έγινε ξαφνικά τιμητής των πάντων;».