Με τέσσερα ολοκαίνουργια λεωφορεία αναβαθμίστηκε η δημοτική συγκοινωνία της Γλυφάδας
02-04-2019, 19:40

Με τέσσερα ολοκαίνουργια λεωφορεία τελευταίας γενιάς αναβάθμισε τη δημοτική του συγκοινωνία ο Δήμος Γλυφάδας και έτσι μπορεί πλέον να αυξήσει τα δρομολόγια, κάνοντας τις μετακινήσεις στη Γλυφάδα ακόμα πιο εύκολες και απλές.

Υπενθυμίζεται πως από το 2015 ο Δήμος Γλυφάδας διαθέτει δωρεάν δημοτική συγκοινωνία, μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, κάνοντας, έτσι, πράξη ένα όνειρο πολλών ετών για τους Γλυφαδιώτες.

Η δωρεάν δημοτική συγκοινωνία ενώνει τις γειτονιές της Γλυφάδας μεταξύ τους, αλλά και με το μετρό, με τις δημόσιες υπηρεσίες και με κομβικά σημεία της πόλης.

Η πρώτη διαδρομή της δημοτικής συγκοινωνίας ξεκινά από τον Άγιο Κωνσταντίνο (ΕΛΤΑ), περνά από την Ευρυάλη και το σταθμό μετρό «Ελληνικό», ανεβαίνει στην Τερψιθέα, συνεχίζει στην Αγία Τριάδα και την Αιξωνή και καταλήγει στην αφετηρία, μέσω της οδού Κύπρου.

Η δεύτερη διαδρομή ξεκινά από τον Άγιο Κωνσταντίνο, περνά από το κέντρο της Γλυφάδας μέσω της οδού Λαζαράκη, συνεχίζει στην Αιξωνή και μετά στην Αγία Τριάδα και την Τερψιθέα, περνά από το σταθμό μετρό «Ελληνικό» και καταλήγει στην αφετηρία μέσω της Ευρυάλης.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Μια νέα εποχή ξεκινά για τη δημοτική μας συγκοινωνία !

Τα τέσσερα ολοκαίνουργια, τελευταίας γενιάς λεωφορεία είναι καθόλα έτοιμα και θα βγουν άμεσα στους δρόμους για να εξυπηρετούνται καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες της Γλυφάδας.

Ολοκληρώσαμε όλες τις τυπικές και χρονοβόρες διαδικασίες και είμαστε υπερήφανοι που από σήμερα η δημοτική μας συγκοινωνία ...ανεβάζει στροφές!

Η Γλυφάδα μας διαθέτει δωρεάν δημοτική συγκοινωνία από το 2015, όταν πετύχαμε με πολλή προσπάθεια και μεθοδική δουλειά να κάνουμε πράξη ένα όνειρο πολλών ετών.

Πλέον με τα 4 νέα, σύγχρονα οχήματα θα αυξήσουμε τα δρομολόγια και θα κάνουμε τις μετακινήσεις στη Γλυφάδα ακόμα πιο εύκολες και απλές.

Θα σας ενημερώσουμε στο προσεχές διάστημα για την πύκνωση δρομολογίων και για τις νέες διαδρομές, που θα καλύπτουν ακόμα περισσότερες γειτονιές.

Η ζωή μας αλλάζει με έργα - και συνεχίζουμε να την αλλάζουμε».