Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου στο Δήμο Γλυφάδας στις 7 Απριλίου
01-04-2019, 11:30

Ο Δήμος Γλυφάδας ανακοίνωσε τη συμμετοχή του, για μία ακόμη χρονιά, στον ξεχωριστό αγώνα δρόμου που διοργανώνει το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» την Κυριακή, 7 Απριλίου και μάλιστα, με μία ιδιαίτερη και ξεχωριστή διαδρομή που σίγουρα θα απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες, όπως και πέρυσι. Πρόκειται για τον δεύτερο Αττικό Αγώνα Δρόμου, που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και την ίδια ώρα συνολικά σε 20 Δήμους της Αττικής.

Ο κάθε αγώνας δρόμου περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χιλιομέτρων και δυναμικού βάδην 5 χιλιομέτρων. Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα oloimaziboroume.gr ή στο https://www.viva.gr/tickets/sports/oloi-mazi-mporoume/2os-attikos-agonas-dromou/ όπου υπάρχει η επιλογή είτε για τον αγώνα τρεξίματος είτε δυναμικού βάδην.

Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα δρόμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.

Όσοι θέλουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους από φυσικά σημεία πώλησης πληρώνοντας μετρητοίς μπορούν να απευθυνθούν στα: SevenSpots - Reload – WIND – Yolenis - Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - VIVA Τεχνόπολις - VIVA Σύνταγμα.

Ο αγώνας δρόμου ξεκινάει στις 10 το πρωί (στις 10:15 το δυναμικό βάδην) και το σημείο εκκίνησης είναι μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο, επί της Διαδόχου Παύλου. Πρόκειται για τη δεύτερη φορά όπου ένας αγώνας δρόμου «ενώνει» τα δύο τοπόσημα της Γλυφάδας, την παραλία και το Γκολφ, καθώς οι δρομείς θα περάσουν μέσα από το γήπεδο Γκολφ και θα τερματίσουν και πάλι στην παραλία της πόλης, όπως έγινε για πρώτη φορά πέρυσι.