Με το ένα πόδι στα πλέι οφ ο ΑΝΟΓ
28-03-2019, 19:15

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και σίγουρα την καλύτερη φετινή, πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του ΑΝΟ Γλυφάδας απέναντι στον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο Ανδρών.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη κέρδισε εύκολα με σκορ 14-4 και πλέον φιγουράρει στην 5η θέση της βαθμολογίας, μόλις μία αγωνιστική πριν το τέλος της «regular season».

Πλέον, ο ΑΝΟ Γλυφάδας έχει 32 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον 4ο Εθνικό. Όμως, η ομάδα της γλυφάδας έχει την δυνατότητα να περάσει στην 4η θέση με νίκη την τελευταία αγωνιστική μέσα στα Χανιά. Αυτό θα γίνει επειδή ο Εθνικός παίζει την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό, παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας περνάει στα πλέι οφ και με ισοπαλία, αφού σε αυτήν την περίπτωση πηγαίνει στους 33 βαθμούς. Εκεί μπορεί να φτάσουν και οι Υδραϊκός και ΠΑΟΚ (παίζουν με Π. Φάληρο και Απόλλωνα αντίστοιχα). Μένει, όμως, έξω μόνο αν υπάρξει τριπλή ισοβαθμία.

Στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ, ο ΑΝΟ Γλυφάδας είναι 6ος, ενώ σε ισοβαθμία με τον Υδραϊκό είναι 5ος. Σε τριπλή ισοβαθμία, 5ος θα είναι ο Υδραϊκός, 6ος ο ΠΑΟΚ και 7ος ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στο χθεσινό αγώνα ο ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν εξαιρετικός από το ξεκίνημα. Πήρε μια πολύ καλή διαφορά στο σκορ στο ημίχρονο, την οποία συνεχώς και ανέβαζε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 14-4.

Οκτάλεπτα: 3-0, 4-1, 2-2, 5-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 1, Περόπουλος 2, Κουτσιαλής 1, Μπραΐμης, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 2, Παπανικολάου Ν. 4, Γαλάνης, Σαλτέρης, Γέμελος, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Φλέγκας, Καζάζης, Μιτελούδης, Κοκκινάκης 1, Πρέκας, Καλαργυρός, Μπλάνης, Χονδροκούκης 1, Αργυρόπουλος Κ., Στελλάτος, Τσαχιλίδης, Ίρβινγκ 2, Μάντης, Ρουμάνης.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Πολυχρονόπουλος.