Ο κριτής του Master Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε στο εστιατόριό του στη Γλυφάδα με τον διαγωνιζόμενο Ζαχίρ
23-03-2019, 20:13

Ένα επεισόδιο με πολλές έντονες στιγμές ήταν το επεισόδιο του MasterChef της Πέμπτης. Η ηττημένη ομάδα διαγωνίστηκε για την ασυλία ενώ οι νικητές ταξίδεψαν μέχρι τη Ρώμη!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή. Στην ομαδική δοκιμασία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» σημειώθηκε η μεγαλύτερη διαφορά σε ομαδική δοκιμασία που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα! 40 βαθμούς διαφορά είχε η κόκκινη ομάδα του Ζαχίρ, η οποία κέρδισε το έπαθλο, απ’ την μπλε ομάδα της Άλκηστις (48-8). Το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι γεύσεων κι όχι μόνο, στη Ρώμη, όμως, ο Ζαχίρ δεν μπορούσε ν’ ακολουθήσει. Ζαχίρ και Κουτσόπουλος, ωστόσο, συναντήθηκαν στην Αθήνα προκειμένου ο παίκτης ν’ απολαύσει κι εκείνος ένα έπαθλο ως νικητής.

Oι κριτές ανακοίνωσαν το έπαθλο στη νικήτρια ομάδα, τα μέλη της οποίας ενθουσιάστηκαν που θα πήγαιναν στη Ρώμη μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε με θλίψη στον Ζαχίρ ότι εκείνος δεν θα μπορέσει ν’ ακολουθήσει σ’ αυτό το ταξίδι καθώς υπάρχει πρόβλημα με τα χαρτιά του.

Του είπε ότι η παραγωγή έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει και αυτός, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση. Έτσι, τον διαβεβαίωσε ότι μόλις λυθεί το πρόβλημα, θα τον πάρουν και θα ταξιδέψουν μαζί του στην ιταλική πρωτεύουσα.

«Να πούμε το εξής, το οποίο έχει να κάνει, Ζαχιράκο, με σένα. Κάναμε ότι ήταν δυνατό, ότι προσπάθεια μπορούσαμε σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία που έχει να κάνει με τα χαρτιά. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα. Ένα εισιτήριο για σένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη».

Παράλληλα, όμως, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε έκπληξη για τον παίκτη. Του υποσχέθηκε ότι θα βγουν το ίδιο βράδυ για να φάνε παρέα!

Έτσι κι έγινε! Ο Ζαχίρ πήγε βόλτα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο κι έφαγαν στο Feedέλ Asador, το εστιατόριο του σεφ στη Γλυφάδα, ενώ ο Ζαχίρ αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να ανοίξει ένα εστιατόριο, όπου μία μέρα την εβδομάδα θα τρώνε μόνο άστεγοι. Εξομολογήθηκε ότι έχει υπάρξει άστεγος και ξέρει πόσο δύσκολο είναι.

Όσον αφορά στο τι έγινε μ’ όσους έμειναν πίσω, δηλαδή τη μπλε ομάδα, μπήκαν σε δοκιμασία για τη διεκδίκηση της ασυλίας και τελικά ο Σταμάτης κέρδισε την ασυλία για πρώτη φορά.