Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γ. Παπανικολάου
08-03-2019, 22:20

Με σύνθημα το «Η ζωή μας αλλάζει με έργα» ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανακοίνωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υποψηφιότητά του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και προσκάλεσε τους δημότες της Γλυφάδας στην παρουσίαση του συνδυασμού του το Σάββατο, 16 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Τρύφωνα.

Ο κ. Γιώργος Παπανικολάου ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Η τρέχουσα θητεία της δημοτικής μας αρχής φτάνει πλέον στην ολοκλήρωσή της. Τα χρόνια αυτά υπήρξαν τα πιο δημιουργικά που έχω ζήσει μέχρι σήμερα. Γι' αυτό και πέρασαν πολύ γρήγορα! 

Τα χρόνια αυτά κάναμε πράξη αυτό που βαθιά πιστεύουμε και που εφαρμόσαμε από την πρώτη μέρα της θητείας μας: 
Ότι η ζωή μας αλλάζει με έργα. Έργα στις υποδομές, έργα στη λειτουργία της πόλης, έργα για τα παιδιά μας, έργα για κάθε δημότη της Γλυφάδας. 
Έργα που όχι μόνο δεν επιβάρυναν τους δημότες, αλλά ταυτόχρονα με αυτά μειώσαμε τα δημοτικά τέλη για όλους και ενισχύσαμε θεαματικά τα ταμειακά μας διαθέσιμα.

Υπηρετήσαμε την πόλη μας με αφοσίωση, υπομονή, σκληρή δουλειά και με απεριόριστη αγάπη, προσπαθώντας να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας. 
Για να προχωρήσουμε περαιτέρω, χρειαζόμαστε εκ νέου την εντολή σας.

Απευθύνομαι πλέον σε εσάς, με τιμή και συγκίνηση, με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου για την περίοδο 2019-2023.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο, 16 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα (Πέλλης & Γεννηματά), όπου θα παρουσιάσουμε τον συνδυασμό μας για τις δημοτικές εκλογές. 
Να μιλήσουμε για όσα έγιναν, αλλά κυρίως για όσα θα ακολουθήσουν.

Σας περιμένουμε».