Νέες επιτυχίες για τον ΑΝΟ Γλυφάδας
21-02-2019, 17:15

Ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Κορασίδων Β’ στην Καλλιτεχνική κολύμβηση, όπου συμμετείχε και ο ΑΝΟ Γλυφάδας.

Οι μικρές κολυμβήτριες του Ομίλου κατέλαβαν την 11η θέση στο ομαδικό με 52,8576 βαθμούς.

Την ομάδα αποτέλεσαν τα ακόλουθα κορίτσια:

Αποστολάτου Αθηνά

Αποστολάτου Αννα

Βουρλιώτη Νεφέλη

Γαλλίου Παναγιώτα

Γριβοκωστοπούλου Βασιλική

Θανοπούλου Ελένη

Καλυβά Μαρκέλλα

Ντούλια Αικατερίνη

Αναπληρωματικές ήταν οι Ρούσσου Υσέμπε-Ιόνη και Χρυσάκη Στυλιανή.

Στο μεταξύ, εύκολη τελικά αποδείχθηκε η πρόκριση της ομάδας των εφήβων του ΑΝΟ Γλυφάδας, στην επόμενη φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Η 1η φάση, στον όμιλο των εφήβων μας, ολοκληρώθηκε κανονικά και ο ΑΝΟ Γλυδάδας πέτυχε 2 νίκες και πέρασε σαν 1ος από τον όμιλο, καταφέρνοντας έτσι να αποκτήσει το δικαίωμα πιο εύκολης κλήρωσης στην 2η φάση.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας κέρδισε το Περιστέρι, με σκορ 10-5 και στον πιο δύσκολο αγώνα, τον Εθνικό με 6-5.

Σε αυτό το ματς, οι παίκτες του Νάσου Ηρειώτη προηγήθηκαν πολύ γρήγορα με 5-1, αλλά ο Εθνικός επέστρεψε στην διεκδίκηση της νίκης, ισοφαρίζοντας σε 5-5. Τελικά ο ΑΝΟ Γλυφάδας κατάφερε να κερδίσει 6-5 και να πάρει την 1η θέση στον όμιλο.

Η ομάδα της Αργυρούπολης, αποχώρησε από το πρωτάθλημα και δεν κατέβηκε στα παιχνίδια.

Η επόμενη φάση είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 10-12 Μαίου, ενώ η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαρτίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Τέλος, μέσα σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες διοργανώθηκε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς το Κύπελλο Ολυμπιονικών. Στη διοργάνωση συμμετείχε με ιδιαίτερη μάλιστα επιτυχία ο ιστιοπλόος του ΑΝΟ Γλυφάδας, Γιάννης Παπάζης.

Ο Γιάννης Παπάζης κατέλαβε την τέταρτη θέση στα αγόρια και την έβδομη θέση στη γενική, σε σύνολικά 78 συμμετέχοντες αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Ο αθλητής του ΑΝΟ Γλυφάδας ήταν πολύ σταθερός και στις έξι κούρσες του πρωταθλήματος αφού κατάφερε να τις τερματίσει όλες στην πρώτη δεκάδα παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν με τους πολύ δυνατούς βοριάδες.