Διόρισε τελικά δικούς του στο Δήμο Γλυφάδας ο Στ. Θεοδοσόπουλος;
20-02-2019, 19:30

Την πληροφορία την αλιεύσαμε σε ένα από τα πιο παλιά τοπικά sites της πόλης μας με "πιπεράτες" ειδήσεις, το tsouxtra.gr και την αναδημοσιεύουμε γιατί έχει ενδιαφέρον. Αφορά στον πρώην αντιδήμαρχο διοικητικού στο Δήμο Γλυφάδας, Στυλιανό Θεοδοσόπουλο, που επιθυμεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

"Δεν μας λες Στέλιο Θεοδοσόπουλε, μια Μαριάννα που δουλεύει στο φαρμακείο σου μήπως την ξέρεις; Την υπάλληλό σου, κάτοικο Αργυρούπολης, που θέλει να κάνει κουμάντο στη Γλυφάδα....

Ένα πουλάκι μας σφύριξε λοιπόν ότι για ένα φεγγάρι είχε "τακτοποιήσει" στο Δήμο Γλυφάδας όχι έναν, ούτε δύο, αλλά εφτά συγγενείς της! Περιμένουμε, λοιπόν, κ. Θεοδοσόπουλε να μας πεις αν είναι αλήθεια ότι ο πρώην άντρας της, η αδερφή της, ο άντρας της αδερφής της, η κόρη της, ο σύντροφος της κόρης της, ο αδερφός του συντρόφου της και η κουμπάρα της ήταν όλοι συμβασιούχοι στη Γλυφάδα! Και οι εφτά!!

Πότε έγιναν όλα αυτά; Όταν εσύ, Στέλιο, ήσουν αντιδήμαρχος στη Γλυφάδα και είχες την πλήρη επίβλεψη όλων αυτών των ενεργειών! Πες μας λοιπόν, Στέλιο Θεοδοσόπουλε, έγιναν με τη δική σου μεσολάβηση οι προσλήψεις αυτές; Ήταν η αρχή για να συγκρουστείς με τη δημοτική αρχή και να φύγεις;;"

Μόλις υπάρξει απάντηση από τον Στυλιανό Θεοδοσόπουλο θα τη δημοσιεύσουμε και αυτή.