Γεύσεις από όλη την Ελλάδα στο Ark
06-02-2019, 14:00

Δώδεκα βραβευμένοι σεφ, δώδεκα εμβληματικά εστιατόρια και ταβέρνες, δώδεκα μεγάλα ραντεβού της ελληνικής κουζίνας: το «Symposio at Ark» συγκεντρώνει στην Αθήνα σημαντικούς γευστικούς πρεσβευτές της περιφέρειας και αποτυπώνει μερικά από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της ελληνικής μαγειρικής σκηνής. Το φεστιβάλ που διοργανώνουν το «Ark» και το «Αθηνόραμα» υμνεί τις καλύτερες όψεις της ελληνικότητας με τοπική σφραγίδα, μέσα από έντεκα διαφορετικά μενού όπου η παράδοση συναντά την καινοτομία και το συναίσθημα την τεχνική.

Για 12 Πέμπτες, από τις 24 Ιανουαρίου έως και τις 20 Ιουνίου δίνεται ραντεβού με βραβευμένα εστιατόρια και σεφ της περιφέρειας που έρχονται στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στο εστιατόριο «Ark», στη Γλυφάδα,. Σε κάθε μία από αυτές τις βραδιές θα δοθεί η δυνατότητα στους θαμώνες να δοκιμάσουν αντιπροσωπευτικά πιάτα από τα 12 εστιατόρια σα να έκαναν ένα γαστρονομικό ταξίδι στην περιοχή τους, στην τοπική τους κουζίνα και να γνωρίσουν από κοντά τον σεφ που κρύβεται πίσω από τις γευστικές δημιουργίες που δοκιμάζουν.

Την προηγούμενη Πέμπτη όσοι βρέθηκαν στο «Ark» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία από αυτές τις μαγικές, γευστικές, βραδιές με υπέροχη εξυπηρέτηση και εξαιρετικό ελληνικό μενού.

Το «Ark» εκείνη την ημέρα φιλοξένησε το γνωστό εστιατόριο: «Kenshō» της Μυκόνο, με σεφ τον Ιπποκράτη Αναγνωστέλη και «Pastry Chef» τον Δ. Χρονόπουλο. 

Στο παρακάτω οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το μενού που μπορούν να απολαύσουν τις Πέμπτες στο «Ark», δίπλα στη θάλασσα.