Ξεκίνησε τη λειτουργία του το καινούργιο ΚΑΠΗ του Δήμου Γλυφάδας
04-02-2019, 12:50

Ένα ολοκαίνουργιο, πρότυπο, ΚΑΠΗ σύγχρονων προδιαγραφών δημιούργησε ο Δήμος Γλυφάδας στη διασταύρωση των οδών Σοφίας Βέμπο και υψηλάντου (πρώην ταβέρνα Καραχάλιου), στην Άνω Γλυφάδα.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Γλυφάδας ανακοινώνει ότι «σήμερα, Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο, σύγχρονο ΚΑΠΗ της πόλης και αύριο, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΑΠΗ αγιασμός.

Το καινούργιο ΚΑΠΗ (Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων) του Δήμου Γλυφάδας βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Σοφίας Βέμπο και Υψηλάντου».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο εν λόγω σημείο υπήρχε ένα επί δεκαετίες εγκαταλελειμμένο κτίριο, στο οποίο και η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας δημιούργησε μία σύγχρονη, ζεστή και φιλόξενη δομή για τους πολίτες της τρίτης ηλικίας, ενώ, πέρα από τις εσωτερικές παρεμβάσεις, με άνετους χώρους χαλάρωσης και αναψυχής και με ένα μοντέρνο τζάκι, πραγματοποιήθηκε ανάπλαση όλου του περιβάλλοντος χώρου κι έτσι διαθέτει πια και αυτή η γειτονιά της γλυφάδας ένα πρότυπο Κ.Α.Π.Η., όπως της αξίζει, μια καινούργια γωνιά ζεστασιάς και αναψυχής. Μάλιστα, στο υπόλοιπο μισό του κτιρίου σύντομα θα κατασκευαστεί και δημοτικός βρεφονηπιακός σταθμός.