Τα νεότερα στοιχεία για το θανατηφόρο τροχαίο του Σαββάτου στην Παραλιακή
28-01-2019, 19:00

Γνωστός επιχειρηματίας των νοτίων προαστίων που διαθέτει βιομηχανία χάρτινων συσκευασιών ήταν ο 74χρονος που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το iefimerida.gr o επιχειρηματίας με τη σύζυγό του είχαν βρεθεί στο χώρο της επιχείρησης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Εκεί χαιρέτησε έναν έναν τους εργαζόμενους και συνομίλησε μαζί τους σε εορταστικό κλίμα χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Όταν η γιορτή ολοκληρώθηκε το ζευγάρι μαζί με την οικιακή τους βοηθό έφυγαν από το εργοστάσιο με κατεύθυνση το σπίτι τους στη Βούλα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο αυτοκίνητο ο εγγονός τους για να τους ακολουθήσει στο σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα οι συγγενείς ενημερώνονταν για το φρικτό τροχαίο με το δίκυκλο στο οποίο έχασε ακαριαία τη ζωή του ο αναβάτης τη μηχανής και η οικιακή βοηθός που καθόταν στο πίσω κάθισμα της «Mercedes». Ο επιχειρηματίας υπέκυψε την Κυριακή στα βαρύτατα τραύματά του, ενώ η σύζυγός του που επίσης τραυματίστηκε βαριά, έχει μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο.