Νέα εποχή στη δημοτική συγκοινωνία της Γλυφάδας
11-01-2019, 18:30

Τέσσερα νέα λεωφορεία σύγχρονων προδιαγραφών απέκτησε ο Δήμος Γλυφάδας, αναβαθμίζοντας, έτσι, ακόμα περισσότερο, τη δημοτική του συγκοινωνία.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Άλλος με το λεωφορείο μας... Τέσσερα νέα λεωφορεία, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ανήκουν πλέον στο «στόλο» της δημοτικής μας συγκοινωνίας!

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας για τα νέα αποκτήματα του Δήμου μας - με ίδιους πόρους του Δήμου μας και έπειτα από διεθνή διαγωνισμό - που αναβαθμίζουν τη δημοτική συγκοινωνία και μας επιτρέπουν να πυκνώσουμε τα δρομολόγια, εξυπηρετώντας περισσότερους δημότες, πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Με σοβαρό σχεδιασμό, ήδη προετοιμαζόμαστε μάλιστα για να προσθέσουμε νέα δρομολόγια και να καλύψουμε περισσότερες γειτονιές της πόλης μας.

Ήδη από το 2015 δημιουργήσαμε για πρώτη φορά δημοτική συγκοινωνία στην πόλη μας, δωρεάν για όλους, η οποία έχει γίνει πλέον ένας αγαπημένος θεσμός και μια καθημερινή συνήθεια χιλιάδων συμπολιτών μας.

Συνεχίζουμε να καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη καθημερινής μετακίνησης των πολιτών, μια προσπάθεια που γίνεται πιο κρίσιμη με δεδομένα και τα κενά που δημιουργεί ο ΟΑΣΑ με τη μείωση των λεωφορειακών γραμμών και δρομολογίων που καλύπτουν τη Γλυφάδα - παρά τις διαρκείς διαμαρτυρίες όλων μας - και πετυχαίνουμε να συνδέσουμε καλύτερα όλη την πόλη μας με το δίκτυο του μετρό.

Συνεχίζουμε».