Έκλεψε τις εντυπώσεις η Βαλαβάνη
22-02-2018, 23:20

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκλεψε, όπως ήταν αναμενόμενο, τις εντυπώσεις χθες το βράδυ στο Γκολφ της Γλυφάδας, κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν από τις συμπαρουσιάστριες της εκδήλωσης και όλα τα φώτα στράφηκαν πάνω της! Στη φωτογραφία ποζάρει μαζί με τις εξίσου εντυπωσιακές Σόφη Πασχάλη και Παναθηναϊκός και Ιωάννα Βαλαβάνη.

Στο βασικό "μενού" της εκδήλωσης, Παναθηναϊκός και η Nike παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, τις φανέλες που θα συντροφεύουν το Τριφύλλι για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Οι φανέλες έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της Nike ως προς το design, τη σύνθεση του υφάσματος, τη διαχείριση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του σώματος. Στόχος; Να δώσει στους ποδοσφαιριστές πλεονέκτημα για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Όλες οι φανέλες είναι σχεδιασμένες με την τεχνολογία Dri-FIT που επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του ιδρώτα για πιο δροσερή και άνετη αίσθηση. Στα τυπώματα πλέον χρησιμοποιείται η τεχνολογία ελεύθερα βαρών. Τα χρώματα είναι υδατοδιαλυτά ενώ το σήμα είναι υφασμάτινο τριφύλλι 3D.