Επίσημα γλυφαδιώτικο έδαφος θεωρείται το «Holy Garden» στον κήπο του Μεγάρου!
21-02-2018, 23:16

Το παρακάτω κείμενο είναι χιουμοριστικό και ανέβηκε στο σατιρικό site Το Κουλούρι

Στο δήμο Γλυφάδας υπάγεται κι επίσημα το μπαρ «Holy Spirit», το οποίο στεγάζεται σε ειδικό χώρο στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την ονομασία «Holy Garden», όπως ενημέρωσε με κάθε επισημότητα ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου.

Το μαγαζί, θα επιτρέπει την είσοδο μόνο σε όσους έχουν χαρτί δημότη της περιοχής και θα παρέχει άσυλο σε όσους Γλυφαδιώτες καταφεύγουν εκεί, ενώ θα μπορεί να εξυπηρετεί και διάφορες γραφειοκρατικές δουλειές των κατοίκων των νοτίων προαστίων.

«Θέλαμε έναν ισχυρό πνεύμονα της Γλυφάδας στο κέντρο της Αθήνας, ένα μέρος στο οποίο ο Γλυφαδιώτης θα αισθάνεται σαν στο σπίτι του και θα μπορεί να φορέσει τη σαγιονάρα και το χαβανέζικο πουκάμισο χωρίς να τον κοιτάνε στραβά και να τον κοροϊδεύουν για το μαύρισμά του. Πλέον, το μέρος αυτό υπάρχει και μας γεμίζει χαρά. Ερχόμαστε», σχολίασε στο «Κουλούρι» ο κ. Παπανικολάου, ο οποίος εγκαινίασε το μαγαζί αποκαλύπτοντας παράλληλα τη μεγάλη φωτογραφία του ίδιου πάνω από τη μπάρα.

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται ακόμη οι φήμες πως πολύ σύντομα, εν είδη ανταπόδοσης, θα ανοίξει παράρτημα και η Αίγλη στο κέντρο της Γλυφάδας, με τον κ. Καμίνη να κρατά ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.