"Αποφοίτησαν" οι 70άρηδες μαθητές ηλεκτρονικών υπολογιστών!
20-12-2018, 14:00

Ολοκληρώθηκε χθες, με μεγάλη επιτυχία, στη Γλυφάδα ο πρώτος εκπαιδευτικός κύκλος εκμάθησης υπολογιστών σε άτομα 3ης ηλικίας και τα πρόσωπα των μεγάλων μαθητών έλαμπαν κυριολεκτικά από χαρά και ικανοποίηση! Στα μέσα Νοεμβρίου, ο Δήμος Γλυφάδας είχε έτοιμο και εξοπλισμένο το χώρο του Διασχολικού Κέντρου, με θέσεις εργασίας και με υπολογιστές συνδεδεμένους με το ίντερνετ κι έτσι ξεκίνησαν αμέσως τα σεμινάρια εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο για άτομα τρίτης ηλικίας, που είχαν τεράστια συμμετοχή.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία από το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας CSI Institute, που ένωσαν τις δυνάμεις τους για το σκοπό αυτό. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που μίλησε χθες προς τους μαθητές μετά το τελευταίο σεμινάριο, ευχαρίστησε τον Μανώλη Σφακιανάκη – «εξαίρετος και από τους πλέον ειδικούς στα θέματα πληροφορικής και υπολογιστών» είπε χαρακτηριστικά – ενώ συνεχάρη όλους τους μαθητές και τους καθηγητές και φυσικά το ΣΚΑΪ και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

 

«Αυτή την τάξη την έχουμε χαρεί όσο καμία άλλη και συνολικά αυτή την προσπάθεια την απολαμβάνουμε», είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας. «Χαιρόμαστε που το αποτέλεσμα είναι τόσο υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών», συμπλήρωσε ο κ. Παπανικολάου και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Γλυφάδας θα συνεχίσει να στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή και να παρέχει υψηλού επιπέδου διδασκαλία στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας.