Χριστούγεννα στην Άνω Γλυφάδα με την «Κόκκινη Κυριακή»
19-12-2018, 19:40

Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας ετοιμάζει πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για τους κατοίκους της Άνω Γλυφάδας, διοργανώνοντας την «Κόκκινη Κυριακή» αυτήν την Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου, στον Άγιο Τρύφωνα.

Συγκεκριμένα, από τις 11 π.μ. μέχρι και τις 6 μ.μ. τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας θα κυκλοφορεί στην οδό Γεννηματά και από τις 11 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. οι «Bloco Swingueira» με τύμπανα και με καπνογόνα θα ξεσηκώνουν τους παρευρισκόμενους.

Από τη 1 μ.μ. έως τις 2 μ.μ. η Σχολή Χορού «Πάνος Μεταξόπουλος» (Dance School Metaxopoulos Panos) θα προσφέρει μοναδικά χορευτικά δρώμενα σε ρυθμούς hip hop και break dance στους δρόμους της Τερψιθέας (γύρω από τον Άγιο Τρύφωνα, στην οδό Γεννηματά κ.τ.λ.).

Επίσης Άγιοι Βασίληδες, ξωτικά και καλικάντζαροι θα μοιράζουν κόκκινα μπαλόνια και γλυκίσματα, ενώ από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους στο χιονισμένο χωριό του Αη Βασίλη με baby land, mini πίστα Survivor, face painting, χειροτεχνίες και το ταχυδρομείο του Αη Βασίλη.

Από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη 1 μ.μ. την ατμόσφαιρα θα ομορφύνουν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια της Σχολής Φωνητικής «Studio Vocalis» στον Άγιο Τρύφωνα, ενώ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 μ.μ. δύο άμαξες με τον Άγιο Βασίλη θα βρίσκονται στους δρόμους προσφέροντας μοναδικές βόλτες.

Ακόμη από τις 2 μ.μ. έως τις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στον Άγιο Τρύφωνα με τους «Kings» και DJ set από τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, ενώ από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. το συγκρότημα «Apalaente» θα διασκεδάσει το κοινό στον Άγιο Τρύφωνα με τη μουσική του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πλατεία του Αγίου Τρύφωνα θα λειτουργεί Καρουζέλ, δωρεάν για όλα τα παιδιά, από την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου.