Εκπαιδευτικές δραστηριότητες από το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας
18-12-2018, 18:40

Το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας, υπό την αιγίδα του ΚΑΠΠΑ του Δήμου Γλυφάδας,  διοργανώνει εκπαιδευτικές-σχολικές δραστηριότητες για το σχολικό έτος 2018-2019.

Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου η συναυλία των Χριστουγέννων, στις 7 μ.μ., όπου θα συμμετέχουν μαθητές και καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου, χορωδία, μουσικά σύνολα κ.ά.

Την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, στις 3 μ.μ., θα πραγματοποιηθούν οι προαγωγικές εξετάσεις του 1ου εξαμήνου του σχολικού έτους 2018-2019 στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου και τη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου, στις 11 π.μ., θα λάβουν χώρα οι διπλωματικές εξετάσεις σύνθεσης, του Τμήματος Δημήτρη Συκιά, στον ίδιο χώρο.

Το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» συναυλία και εκδήλωση με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Ωδείου με τη συμμετοχή μαθητών, καθηγητών, της ορχήστρας και της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου, ενώ, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, στις 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου, θα γίνει η διάλεξη του μουσικολόγου, καθηγητή κιθάρας, πιάνου και ανώτερων θεωρητικών, Ιωάννη Μποκέα, με θέμα: «Η ιστορία της κιθάρας (Οπτικοακουστικά μέσα)».

Τέλος, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στις 7 μ.μ., θα γίνει η συναυλία για τους υπότροφους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας στην αίθουσα του ωδείου.