Το φιλανθρωπικό «γκαλά» της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς»
18-12-2018, 18:40

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το 2ο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό «γκαλά» με επίδειξη μόδας: «Χειμώνας 2018-2019» της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» στο ξενοδοχείο: «Oasis Hotel Apartments», στη διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 27, στη Γλυφάδα.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για τις πυρόπληκτες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, ενώ η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία « ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΩ... ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΜΑΙ» , μέσα από το ειδικό αφιέρωμα στις πυρόπληκτες περιοχές , ξεπρόβαλε τα αισιόδοξα μηνύματα της ζωής.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας, γνωστών οίκων υψηλής ραπτικής με λαμπερές δημιουργίες, με διοργανώτρια την κα Κλεοπάτρα Καμπούρη και παρουσίαση από τη Νόνη Δούνια, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με χορό.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις και τα δώρα για πολλούς τυχερούς παρευρισκόμενους.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Φιλανθρωπικό Γκαλά της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς», παρουσία πλήθους κόσμου. Κοινή συνισταμένη όλων όσων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, η αγάπη και η προσφορά στο συνάνθρωπό μας. Πέρα από το φιλανθρωπικό της χαρακτήρα και την έμπρακτη στήριξη των πυροπαθών, το Φιλανθρωπικό Γκαλά της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» αποτέλεσε και τιμητική αναγνώριση στο έργο των ανθρώπων, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των θυμάτων της τραγωδίας στο Μάτι. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γλυφάδας, εθελοντές και υποστηρικτές της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας «Εμείς» ήταν όλοι εκεί, παρόντες και υποσχόμενοι ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό. Με τη συμμετοχή των μαθητών του ωδείου «Σαπφώ» το κλίμα έγινε γιορτινό. Τα χορευτικά σχήματα της Ένωσής μας μετέτρεψαν την εκδήλωση σε ένα μεγάλο πάρτι!  Ακολούθησε μια πλούσια και λαμπερή επίδειξη μόδας με υπέροχες δημιουργίες, ενώ είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε συμβουλές ομορφιάς από τον πλαστικό χειρουργό, Πέτρο Δαμηλάκο. Οι εκπλήξεις και τα δώρα μοναδικά, χάρη στους χορηγούς μας, οι οποίοι μας μοίρασαν απλόχερα τα προϊόντα τους και την αγάπη τους! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Η στήριξή σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».