Έρχεται την Παρασκευή η «Κόκκινη Νύχτα» στο Δήμο Γλυφάδας
17-12-2018, 17:40

Με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, η καθιερωμένη, πλέον, «Κόκκινη Νύχτα» στο Δήμο Γλυφάδας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το 2018.

Πολλές εκπλήξεις και «χάπενινγκς» περιμένουν και φέτος, όπως κάθε χρόνο, μικρούς και μεγάλους, δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο, σε μία ημέρα γεμάτη από μουσική, διασκέδαση και παιχνίδια στο εμπορικό κέντρο της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 3 το μεσημέρι, στην Πλατεία Εσπερίδων, το συγκρότημα: «Υπεράνω Υποψίας» θα διασκεδάσει το κοινό με ροκ μουσική από τη δεκαετία του 1980 μέχρι και σήμερα και θα ακολουθήσει ο ερμηνευτής, Θωμάς Στεργίου, με κλασικά, λαϊκά τραγούδια.

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει στις 5 το απόγευμα με τη Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας και με τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου στην πλατεία Εσπερίδων, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Δήμαρχος γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Στις 6 και μισή το απόγευμα θα ακολουθήσει η μεγάλη συναυλία με το διάσημο καλλιτέχνη, Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ αμέσως μετά μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν μαζί με τους χορευτές της Σχολής Χορού Γκαλένα (Galena’s Dance Studios & Dance Academy) στους δρόμους γύρω από την Πλατεία Εσπερίδων (Κύπρου, Ζησιμοπούλου κ.τ.λ.).

Παράλληλα, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 μ.μ. το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας θα κινείται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, χαρίζοντας μία μοναδική βόλτα σε όσους το επιθυμούν, ενώ από τις 4 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. δύο άμαξες με τον Άγιο Βασίλη θα περιφέρονται στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, δίνοντας έναν παραμυθένιο τόνο στο άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Από τις 16:45 μέχρι και τις 20:00 οι «Bloco Swingueira» με τύμπανα και καπνογόνα θα δώσουν το δικό τους χρώμα κάνοντας ακόμα πιο φαντασμαγορικούς τους χριστουγεννιάτικα στολισμένους δρόμους της Γλυφάδας, ενώ Άγιοι Βασίληδες, ξωτικά και καλικάντζαροι θα μοιράζουν κόκκινα μπαλόνια και γλυκίσματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα δώσουν το «παρών» με δράσεις για τα μικρά παιδιά και οι παιδικοί σταθμοί: «Λιλόσπιτο» και «Ουράνιο Τόξο», καθώς και σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ενώ το χριστουγεννιάτικο χωριό, στη Λαμπράκη και Μεταξά, περιμένει μικρά και μεγάλα παιδιά με πολλές εκπλήξεις και παιχνίδια.