Μεγάλη πρόκριση του ΑΝΟΓ στο «Final-4» του Κυπέλλου Ελλάδας Πόλο Γυναικών
12-12-2018, 18:20

Την ιστορική πρόκρισή του στο «Final-4» του Κυπέλλου Ελλάδας Πόλο Γυναικών πανηγυρίζει σήμερα ο ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς το σύνολο του Ορέστη Σαλάχα και της Τόνιας Μωραΐτη πέρασε νικηφόρα από την έδρα του ΝΟ Ρεθύμνου και, μάλιστα, στη διαδικασία των πέναλτι, με σκορ 12-13.

Ο αγώνας ήταν εξαρχής αμφίρροπος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκοράρισμα και με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 2-2. Στη συνέχεια ένα σερί των φιλοξενούμενων τις έφερε μπροστά σκορ με 4-5, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην τρίτη περίοδο ο ΝΟ Ρεθύμνου μπήκε πιο δυνατά και έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία (8-8), για να ολοκληρωθεί τελικά η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης με σκορ 10-10 και ο αγώνας να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα της Γλυφάδας ήταν πιο εύστοχη (2-3) και, έτσι, πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία της στο «Final-4» του θεσμού.

ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟ Γλυφάδας 12-13 (10-10 κανονική διάρκεια)

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 4-3, 2-2 (πέναλτι: 2-3)

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ. 1, Φαρμάκη Ε. 3, Φαρμάκη Μ. 1, Σολανάκη, Καριπίδου Η. 3, Κολτσίδα 2, Στρατηδάκη, Γαβαλά 2, Συριανόγλου, Κυριακάκη.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας - Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Κόλλια, Κοντονή 3, Μαμόγλου, Ακριτίδου, Λούδη 1, Κολιτσοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Καλαργυρού 1, Κοντογιάννη 4, Φραγκιουδάκη 2, Αντωνιάδη 1, Καρύτσα.

Διαιτητές: Μοίραλης, Δασκαλοπούλου.

Απολυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός.