Άνοιξε το νέο κατάστημα της «Fresh Line» στη Γλυφάδα
12-12-2018, 12:50

«Opening» έκανε το νέο κατάστημα της «Fresh Line» στη Γλυφάδα, στη διεύθυνση: Λεωφόρος Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 27.

«Celebrities», δημοσιογράφοι, «bloggers» και «fans» της εταιρείας επισκέφθηκαν το κατάστημα για να γνωρίσουν από κοντά το νέο «concept».

Μεταξύ των λαμπερών παρευρισκόμενων ήταν οι: Ανθή Βούλγαρη, Μαρία – Λουίζα Βούρου, Έλενα Γαλύφα, Κατερίνα Γιατζόγλου, Στέλλα Δημητρίου, Κατερίνα Ευαγγελινού, Δώρα Κατσικογιάννη, Ισμήνη Νταφοπούλου, Κλέλια Πανταζή, Άννη Πανταζή, Νάνσυ Παραδεισανού, Φλωρίντα Πετρουτσέλι, Σάσα Σταμάτη.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι την καλύτερη πρόταση Χριστουγεννιάτικων δώρων ομορφιάς: τα 12 πολυαναμενόμενα «Peacock XMAS Gift Sets»!

Μέσα από την περιήγησή τους στο νέο, φιλόξενο και εκσυγχρονισμένο κατάστημα της Γλυφάδας γνωρίσαν καλύτερα τα εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών της εταιρείας.

Το «Fresh Bar» και το «experience counter» κέντρισαν το ενδιαφέρον τους, αφού μπόρεσαν να δοκιμάσουν «live» όλα τα νέα προϊόντα.

Πέρα από το κατάστημα στη Γλυφάδα, η εταιρεία επεκτείνεται με άλλα τρία ολοκαίνουργια καταστήματα στο Χαλάνδρι, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στη Λεωφόρο Τσιμισκή, αλλά και στο νέο εμπορικό κέντρο «Fashion City Outlet» στη Λάρισα.

Τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τo νέο αρχιτεκτονικό σχέδιο της «Fresh Line», σηματοδοτώντας την αρχή για την πλήρη ανανέωση του αγαπημένου «brand».