Μόνος πρώτος και αήττητος ο ΑΝΟΓ στην Α1 Πόλο Γυναικών
10-12-2018, 10:50

Με το απόλυτο των νικών ολοκλήρωσε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Γυναικών ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που επικράτησε με 10-7 του Νηρέα Χαλανδρίου και έτσι κατέκτησε την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου.

Η ομάδα της Γλυφάδας βρέθηκε πίσω στο σκορ από την πρώτη περίοδο (0-2), ενώ στο ημίχρονο η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη πήρε διαφορά τριών τερμάτων (3-6).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, η ομάδα των νοτίων προαστίων, με ένα εντυπωσιακό σερί 7-1, έκαμψε την αντίσταση του Νηρέα και πήρε τη νίκη με σκορ 10-7, κατακτώντας, παράλληλα, την πρώτη θέση του Β’ Ομίλου με 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Χαλανδρίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 9 βαθμούς.

Έτσι, Εθνικός, Ρέθυμνο, ΑΝΟ Γλυφάδας και Νηρέας Χαλανδρίου θα συγκροτήσουν στη Β΄Φάση έναν Όμιλο, όπου θα παίξουν όλοι με όλους σε δύο γύρους. 

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-7

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 3-4, 3-1, 4-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Τόνια Μωραΐτη): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 3, Κολιτσοπούλου, Κολοκοτρώνη, Μαμόγλου 5, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη 1, Κοντονή 1, Γαλιατσάτου, Καρύτσα, Γροζοπούλου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου 1, Τορνάρου, Μπόβαλη 1, Ρουσσάκη, Δούλη 3, Κουτέλη, Αγγελίδη, Λάζαρη, Παναγιώτη, Μαντουδιώτη.