Κατασχέθηκε κατοικία στη Γλυφάδα μετά από πλειστηριασμό
30-11-2018, 15:48

Η πρώτη έξωση ιδιοκτήτη από το σπίτι του μετά από πλειστηριασμό έγινε στην Γλυφάδα και μάλιστα, ενώ η υπόθεση «έτρεχε ακόμη στα δικαστήρια». «Θύμα» είναι ένας 58χρονος άνεργος, ο οποίος ζούσε εκεί με τη μητέρα του.

Ο 58χρονος, Δ.Β., είδε να κατάσχεται η πρώτη του κατοικία μετά από πλειστηριασμό, την ώρα που ο ίδιος έδινε μάχη στα δικαστήρια για να την αποτρέψει. Με δηλώσεις του κατήγγειλε όσα πέρασε, χωρίς να μπορεί να σταματήσει τον πλειστηριασμό του σπιτιού του.

«Είμαι άνεργος, μου έκανα έκαναν έξωση όσο έλειπα. Το σπίτι είναι πρώτη κατοικία 135 τετραγωνικά, 40 ετών, σε πολυκατοικία, στη Γλυφάδα. Δεν έχουμε άλλη κατοικία. Είμαι άνεργος. Η μητέρα μου έχει ένα σπίτι στο Ξυλοκάστρο, την οποία φιλοξενώ, γιατί είναι 81 ετών και άρρωστη. Είμαι στα δικαστήρια. Γι’ αυτό το έκαναν, έγινε εσκεμμένα. Έχει πλειοδοτήσει ένας συνιδιοκτήτης της πολυκατοικίας και ξέρει ότι έλειπα και έστειλε τον επιμελητή να κάνει την έξωση. Έχει τελειώσει το θέμα. Το χρέος είναι 460.000 και το σπίτι είναι πρώτη κατοικία. Έχει τελειώσει το θέμα έκανα όλη τη νόμιμη διαδικασία με ανακοπές, αναστολές, τα πάντα. Όλα αυτά όμως είναι για τα μάτια του κόσμου. Είναι να μη σου τύχει. Δεν έχουμε άλλη κατοικία», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο 58χρονος, Δ.Β.