«Όλοι Μαζί για το Παιδί» στις 8 και στις 15 Δεκεμβρίου
27-11-2018, 11:00

Η Εθνική τράπεζα και ο ΣΚΑΙ διοργανώνουν για έβδομη συνεχή χρονιά τη δράση: «Όλοι Μαζί για το Παιδί», με σκοπό την προσφορά παιχνιδιών, ρούχων και χριστουγεννιάτικων ειδών σε όλα τα παιδιά που χρειάζονται φροντίδα.

Με το σύνθημα: «Γίνε κι εσύ Άι Βασίλης», θα πραγματοποιηθούν 8 συνολικά εκδηλώσεις τα Σάββατα 8 και 15 Δεκεμβρίου, από τις 11 π.μ. μέχρι και τις 2 μ.μ., με σκοπό τη συγκέντρωση δώρων που στη συνέχεια θα προσφερθούν στα παιδιά άπορων οικογενειών, Δήμων και ιδρυμάτων, καθώς και σε παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Χαρακτηριστικά, το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, η δράση θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο «River West», στο Αιγάλεω, μπροστά από το Δημαρχείο Καλλιθέας και στην Πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Αντίστοχα, το Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, η δράση θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο εμπορικό κέντρο «Galleria», στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο «Avenue», στο Μαρούσι, στο «Athens Metro Mall», στον Άγιο Δημήτριο και στο εμπορικό κέντρο «Holargos Center», στο Χολαργό. 

Συγκεκριμένα, τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», στο Ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου», στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Γλυφάδας, Αιγάλεω, Καλλιθέας, Αγίων Δημητρίου και Θεσσαλονίκης, με τις εκδηλώσεις να περιλαμβάνουν πολλά «χάπενινγκς» για τα μικρά παιδιά.