Η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας
26-11-2018, 13:05

Προχθές έλαβε χώρα στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας «ΠΡΟΤΥΠΑ-ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ» και η ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποίαν ενημερώνει για το τι περιλάμβανε η εκδήλωση, αλλά και ευχαριστεί τους παρευρισκόμενους σε αυτήν.

«Θέλοντας να διαφοροποιηθούμε από τις συνηθισμένες εκδηλώσεις με μια ,μεγαλόπνοη για δημοτική τοπική οργάνωση, ιδέα που ρίζωνε μέσα μας εδώ και πολύ καιρό, γίναμε εμείς οι ίδιοι η αλλαγή που θέλαμε να φέρουμε μέσα από αυτή την εκδήλωση. Φυσικά αυτά έγιναν με την καθοριστική συμβολή και παρουσία των μοναδικών καλεσμένων μας. Έχοντας απέναντι σου έναν άνθρωπο, όπως ο Κ. Γιαννόπουλος(πρόεδρος και ιδρυτής Το Χαμόγελο του Παιδιού - The Smile of the Child) δράττεσαι την ευκαιρία, να ακούσεις αυτό το μοναδικά διαφορετικό που έχει να σου πει. Περιγράφοντας μας την αρχή, την πορεία ,αλλά και τις δυσκολίες μας έκανε κοινωνούς του «χαμόγελου» και μας έδειξε ένα σύνολο αξιών για να συνεχίσουν να μας χαρακτηρίζουν. Με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, να «γεμίζει» την σκηνή της εκδήλωσης μας, δεν γινόταν να μην καθηλωθείς. Μας έδειξε με τον πιο απλό και ταπεινό τρόπο πως να μην κάνουμε εκπτώσεις στα όνειρα και τα ιδανικά μας. Μας έδειξε πως δεν υπάρχει χαμένη ζωή, παρά διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικό τρόπο ζωής, διαφορετικές ανάγκες Μέσω της τελευταίας καλεσμένης μας, της Κυρίας Πιστής Κρυσταλλίδου, μάθαμε το εξής. Πως η αγάπη, η ανιδιοτελής αγάπη, είναι το «μεγαλύτερο» όχημα για να μην χαθεί ποτέ μια κληρονομιά. Η κληρονομιά που μας άφησε πίσω ο Δημήτρης Σιάχος, εκφράζεται απόλυτα και καθολικά από την γυναίκα του, και μας δείχνει πως η αγάπη του ζευγαριού, γεννά τα πιο ελπιδοφόρα μηνύματα για την κοινωνία μας που τόσο τα έχει ανάγκη. Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι γύρω μας και εμείς μόλις χθες γνωρίσαμε το μεγαλείο τους. Ίσως καταφέρουμε να φτάσουμε αυτό το μεγαλείο που κρύβουν μέσα τους και ίσως καταφέρουμε να γίνουμε όλοι καλύτεροι για τον συνάνθρωπο δίπλα μας, όπως είναι και οι ίδιοι. Το παράδειγμά τους, από σήμερα , ένα φωτεινό άστρο στην Ελλάδα της κρίσης.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Κώστας Δερβός, ο πρ. Υπουργός, Βουλευτής Β’ Αθηνών και τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της , Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η βουλευτής Β’ Αθηνών και αναπληρώτρια τομεάρχης πολιτισμού και αθλητισμού, Άννα Καραμανλή, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δήμητρα Λυγούρα και Δημήτρης Σ. Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής γραμματέας προγράμματος της ΝΔ , Αιμίλιος Βουγιουκλάκης Ο αναπληρωτής γραμματέας επιστημονικών φορέων ,Χρήστος Θεοδωρόπουλος, τα μέλη της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Πάλλη, Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, Παναγιώτης Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, Παναγιώτης Σκαλτσάς, η αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Γλυφάδας, Άννυ Καυκά, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γλυφάδας, Γιώργος Αγγελόπουλος, Νίκος Λεβετσοβίτης, Νίκος Παπάζογλου, Σάσα πατεράκη, Στελιος Κουρουπάκης, ο αντιδήμαρχος διαχείρισης απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Βάρης,Βούλας, Βουλιαγμένης, Μιχάλης Ανδριόπουλος, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο Γραμματέας της Κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Καρασαρίνης, ο Υπεύθυνος Οργανώσεων Αττικής της ΟΝΝΕΔ, Άγης Δρίγκας, ο Διευθυντής της ΟΝΝΕΔ, Νίκος Παπουτσής, ο υπεύθυνος ψηφιακής επικοινωνίας, μηχανοοργάνωσης και εθνικού μητρώου μελών της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Γκουλής, η υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων και ισότητας φύλων της ΟΝΝΕΔ, Ελένη Χαραλάμπους, ο πρόεδρος της Β2 Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ και αναπληρωτής υπεύθυνος ψηφιακής επικοινωνίας, μηχανοοργάνωσης και εθνικού μητρώου μελών της ΟΝΝΕΔ, Λάζαρος ορνιθόπουλος, η αναπληρώτρια υπεύθυνη απασχόλησης και καταπολέμησης της ανεργίας των νέων, Δώρα Παρδάλη, ο αναπληρωτής υπεύθυνος επιστημονικών φορέων και παραγωγικών τομέων, Μάνος Φραγκεδάκης, η υπεύθυνη μεταναστευτικής πολιτικής της ΟΝΝΕΔ και πρώην γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, Κατερίνα Καραβιώτη Το μέλος της Κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Γλυφάδας, Γιάννης Αναγνώστου Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αλίμου, Μάριος Στενός, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βύρωνα, Ευθύμιος Παπακυριακόπουλος, η πρόεδρος του συλλόγου "Εμείς", Λένα Μαυρακάκη, ο πρόεδρος της Ενωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία», Κυριάκος Τιλγκερίδης. Επίσης, ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξη τους την Νέα Δημοκρατία, την ΟΝΝΕΔ, την ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Γλυφάδας, την ΜΑΚΙ Γλυφάδας και την πρόεδρό της Κωνσταντίνα Μώρου».