Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο γλέντι της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας
26-11-2018, 13:43

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε χτες, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, το ποντιακό γλέντι της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία», στην Πλατεία Πόντου (πρώην Κονίτσης), στη Γλυφάδα.

Στην εκδήλωση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν εδέσματα της παραδοσιακής, ποντιακής, κουζίνας και να διασκεδάσουν με τη μουσική των Χαντζαρίδη Γιάννη, Συρανίδη Χρήστου, Ταϊλαχίδη Γιάννη και Ευφραιμίδη Θεοδόση.

Το «παρών» στο ποντιακό αυτό γλέντι έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της Β’ Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργοί, κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και Γιάννης Μπαλάφας, η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα Ντόρα Πάλλη-Σιούτου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γλυφάδας, κ.κ. Μάριος Κασσέρης, Νίκος Νικολάου, Στέλιος Κουτρουπάκης, η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας, κα Λένα Μαυρακάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η Πίνδος», κ. Παντελής Μπουρογιάννης, εκπρόσωποι της Ένωσης Ποντίων Περάματος, αθρόα η Ένωση Ποντίων Καρέα-Βύρωνα, ο Σύλλογος Ποντίων Κρωπίας, ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σμύρνης «Μαύρη Θάλασσα» κ.ά.

Όλους εσάς που ακόμη μια φορά με τη συμμετοχή σας αποδειξατε την αγάπη σας για το σύλλογό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας!

H Ένωση Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία» με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε το κοινό «για την ανεπανάληπτη συμμετοχή του στο γλέντι» και, μάλιστα, υποσχέθηκε «ότι σύντομα θα προγραμματιστεί και νέο γλέντι».