Μαθήματα υπολογιστών για ηλικιωμένους στη Γλυφάδα
22-11-2018, 4:19

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute, με τη στήριξη της ΚΕΔΕ, προσφέρουν τη δυνατότητα σε άτομα τρίτης ηλικίας να εκπαιδευτούν δωρεάν στη χρήση και στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί και στο Δήμο Γλυφάδας, από τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα και Αγίας Τριάδος 9).

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τη βασική εκμάθηση σχετικά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να μάθουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο και τα e-mails κ.ά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ζήτηση το κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, καθώς οι 30 διαθέσιμες θέσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώθηκαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ενώ ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί από το νέο έτος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση αυτή στο Δήμο Γλυφάδας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 2108943800.