Το 4 στα 4 έκαναν οι παίκτριες του ΑΝΟΓ στο πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Γυναικών
21-11-2018, 1:15

Ακόμη μία νίκη κατάφεραν να πάρουν οι πολίστριες του ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς επιβλήθηκαν, εντός έδρας, του ΝΟ Λάρισας, με σκορ 10-7, σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα, στη Γλυφάδα, για το πρωτάθλημα της Α1 Πόλο Γυναικών.

Με αυτήν τη νίκη οι παίκτριες του Ορέστη Σαλάχα έφτασαν τις τέσσερις σε τέσσερις αγωνιστικές, διατηρώντας το απόλυτο και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λάρισας κατάφερε να είναι ανταγωνιστική και να τα δώσει όλα στην έδρα της αντιπάλου της, ωστόσο ο ΑΝΟ Γλυφάδας, αν και δυσκολεύτηκε, εν τέλει επικράτησε με 10-7, κάνοντας ένα επιμέρους 3-1 στην τελευταία περίοδο.

Για τον ΑΝΟ Γλυφάδας τρία τέρματα σημείωσε η αρχηγός του, Άννα Μαμόγλου, δύο η Αναστασία Καλαργυρού και από ένα η Ιουλιάννα Κοντονή, η Έλενα Γρηγοροπούλου, η Εύα Λούδη, η Έλενα Αντωνιάδη και η Τίνα Κοντογιάννη.

Για τη Λάρισα, η οποία παραμένει στους 0 βαθμούς και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παρά τη μεγάλη της προσπάθεια, τρία γκολ σημείωσε η Κιούμπρα Κους και από ένα η Τοτσίνη, οι αδερφές Μπαλάτσα και η Τσιγαρίδα.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-3, 3-1.

ΑΝΟ Γλυφάδας: Καρύτσα, Καλαργυρού 2, Μαμόγλου 3, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου 1, Κοντογιάννη 1, Λούδη 1, Κοντονή 1, Φραγκιουδάκη, Κόλλια, Ακριτίδου, Γαλιατσάτου.

ΝΟ Λάρισας: Καζάνα, Κους 3, Τσιγαρίδα 1, Τοτσίνη 1, Ν. Μπαλάτσα 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Τουλουμτζίδου, Πατούνα, Μιγδάνη, Σαμαρά, Λαμπρονίκου.