Παραδίδεται στις επόμενες ημέρες το πρώτο κομμάτι της Μεταξά
16-11-2018, 18:51

Με ανάρτησή του στα «social media», ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ενημερώνει τους δημότες της Γλυφάδας σχετικά με την πορεία των εργασιών στο πιο κεντρικό και εμπορικό σημείο της πόλης, τη Λεωφόρο Δημάρχου Άγγελου Μεταξά, όπου εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται να παραδοθεί στο κοινό το πρώτο κομμάτι της ανάπλασης, από την οδό Ζησιμοπούλου μέχρι τη Λαμπράκη, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Ο Γιώργος Παπανικολάου αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Μην σας ξεγελά η εικόνα: Ναι, είναι η Μεταξά ο δρόμος που βλέπετε!

Στρωμένος με μοντέρνους κυβόλιθους και με ποιοτικά υλικά, με δενδροφύτευση, οργανωμένες θέσεις στάθμευσης, φωτισμό με LED τελευταίας γενιάς και άλλες παρεμβάσεις, ο κεντρικός μας εμπορικός δρόμος αλλάζει όψη.

Γίνεται σύγχρονος , γίνεται επιτέλους ευρωπαϊκός !

Είναι πραγματικά ξεχωριστό το συναίσθημα να βλέπεις βήμα-βήμα, με πολλή και μεθοδική δουλειά, να μεταμορφώνεται το πλέον κεντρικό σημείο της πόλης μας.

Και είναι επίσης απολύτως βέβαιο ότι η αρτιότητα της κατασκευής εγγυάται ότι δε θα ξαναχτυπήσει κανείς περπατώντας στη Μεταξά και δε θα ξαναπάθει ζημιά κανένα διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τις επόμενες ημέρες παραδίδουμε το πρώτο κομμάτι της ανάπλασης στη Μεταξά (από Ζησιμοπούλου μέχρι Λαμπράκη στο ρεύμα προς Αθήνα) και συνεχίζουμε αμέσως μετά τις γιορτές».