Αφιέρωμα στον ΑΟ Γλυφάδας
13-11-2018, 12:27

Στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ δημοσιεύτηκε αφιέρωμα σχετικά με την πορεία του Αθλητικού Ομίλου Γλυφάδας, με τον υπεύθυνο της ακαδημίας, Άγγελο Παπαγιάννη, να σχολιάζει την πορεία του σωματείου και τη σημασία που δίνεται στην εξέλιξη των νέων παιδιών.

Το αφιέρωμα αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Γλυφάδας είναι ένα σωματείο που βρίσκεται από το 1976 στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και προσπαθεί να ανέβει επίπεδο, μέσα από τη δουλειά που κάνει τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Ο Άγγελος Παπαγιάννης είναι υπεύθυνος ακαδημίας και προπονητής της ομάδας, ένας διπλωματούχος προπονητής, που έχει ως στόχο να ανεβάσει το επίπεδο του σωματείου και τρέχει καθημερινά, με μεράκι και κόπο, ώστε να το πετύχει.

Ο Άγγελος Παπαγιάννης ασχολείται με την ακαδημία τα τελευταία χρόνια και έχει ήδη καταφέρει να αυξήσει τα παιδιά από 25 σε 70, μέσα από σκληρή δουλειά και υπομονή. Ο ίδιος αναφέρεται στη φιλοσοφία του συλλόγου, καθώς και στη βοήθεια που έχει από το Δήμο Γλυφάδας: «Η ακαδημία μας έχει ως στόχο να ευχαριστιούνται τα παιδιά μέσα από το ποδόσφαιρο και να περνούν καλά, μακριά από τα προβλήματα και από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Φροντίζουμε να το πετυχαίνουμε αυτό με πολλές δραστηριότητες τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Επίσης προσπαθούμε μέσα από τη σκληρή δουλειά να βελτιώνονται τα νέα παιδιά και να γίνονται πιο ανταγωνιστικά, δημιουργώντας ένα ομαδικό και οικογενειακό πνεύμα. Απώτερος σκοπός όλων αυτών είναι να δημιουργήσουμε καλούς χαρακτήρες για το μέλλον, αλλά και ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους. Έχουμε μεγάλη βοήθεια από το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, αλλά και από τον μέχρι πρότινος Τομεάρχη Αθλητισμού και νυν Αντιδήμαρχο Γλυφάδας, Περικλή Δορκοφίκη, οι οποίοι και μας έχουν στηρίξει πολύ με τη βελτίωση του γηπεδικού χώρου, δημιουργώντας ένα περιβάλλον κατάλληλο για να αθληθεί η νέα γενιά».

Ο Κεραυνός Γλυφάδας μπορεί να μην έχει ως τώρα κάποια σημαντική διάκριση με τον Άγγελο Παπαγιάννη στο τιμόνι της ακαδημίας, όμως η προσπάθεια που γίνεται από το σύλλογο είναι μεγάλη και υπάρχουν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να διεκδικήσει διακρίσεις στο εγγύς μέλλον.

Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Γλυφάδας:

Έτος ίδρυσης: 1976

Χρώματα: Κόκκινο-Λευκό-Μαύρο

Εγκαταστάσεις: Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας (Αλέξανδρος Παναγούλης) – 1 γήπεδο 11Χ11 (συνθετικό)

Πρόεδρος: Γιάννης Παπαγιάννης

Υπεύθυνος ακαδημίας: Άγγελος Παπαγιάννης

Προπονητές: Άγγελος Παπαγιάννης, Δημήτρης Πολίτης, Μιχάλης Γούλας, Στράτος Μιχαλόπουλος

Facebook page: Glyfada FC».

Πηγή: ΕΘΝΟΣΠΟΡ