Από τη Γλυφάδα ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο Νίκος Δένδιας
13-11-2018, 12:15

Την υποψηφιότητά του στην εκλογική περιφέρεια του Νότιου Τομέα της Αθήνας ανακοίνωσε ο Νίκος Δένδιας χτες από το Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας.

Το παρών στην ομιλία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλά στελέχη, βουλευτές και πρώην υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Κωστής Χατζηδάκης, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης κ.ά., αλλά και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, Μιχάλης Σταυριανουδάκης κ.ά.

Ο Νίκος Δένδιας στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου για τη φιλοξενία, ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Ήρθα σήμερα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα καλό νέο. Το καλό νέο είναι, ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχθηκε με μεγάλη χαρά την επιθυμία μου να είμαι υποψήφιος εδώ στα Νότια της Αθήνας. Να είμαι υποψήφιος στη μεγαλύτερη, την πιο αναπτυσσόμενη περιφέρεια της χώρας. Την περιφέρεια του ενός και πλέον εκατομμυρίου κατοίκων. Την περιφέρεια που αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση στις εκλογές που έρχονται. Εδώ υπάρχει η μεγάλη αναπτυξιακή πρόκληση, που μπορεί να αλλάζει τη ζωή των πολιτών. Να γίνει παράδειγμα για όλη τη χώρα. Η μεγάλη πρόκληση της ανάπτυξης του Παραλιακού μετώπου και του Ελληνικού. Η μεγάλη πρόκληση της ανάδειξης και προστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού».

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης τόνισε, μεταξύ άλλων: «Η εγκληματικότητα καλπάζει, τα κέντρα των πόλεων, το κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκαν σε κάστρα ανομίας, έρμαιο των μπαχαλάκηδων και των αποφυλακισμένων με το νόμο Παρασκευόπουλου. Φτάσαμε στο σημείο αντιεξουσιαστές να κάνουν έλεγχο σε αστυνομικούς. Και φτάσαμε επίσης στο σημείο οι αντιεξουσιαστές να τραυματίζουν αστυνομικούς μέσα στα δικαστήρια χωρίς να συλλαμβάνονται. Ξεμύτισαν πάλι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Οι μαφίες της νύχτας καθαρίζουν τους λογαριασμούς τους στους δρόμους. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι μαζί. Με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή, είμαστε στοιχισμένοι στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, να εμποδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει την πατρίδα μας την πρώτη τριτοκοσμική χώρα της Ευρώπης, τη Βενεζουέλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».