Ταλαιπωρία για τους οδηγούς σήμερα στη Βάρης-Κορωπίου
12-11-2018, 11:12

Tαλαιπωρία βιώνουν όσοι επιχειρούν από το πρωί σήμερα να κυκλοφορήσουν στη Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, καθώς αλλάζει όνομα και θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας η τελετή ονοματοδοσίας.

Συγκεκριμένα, από τις 10:30 έως και τις 12 το μεσημέρι πραγματοποιούνται οι παρακάτω ρυθμίσεις:

-Σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στη Λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κ. Καραμανλή και,

-Καθορισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος προς Κορωπί της Λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λαμπτρών και Τσαγκαράκη Καποδιστρίου, ως λωρίδα αντίθετης κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σε περίπτωση που οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα εξής σημεία/διασταυρώσεις:

-Λ. Βάρης Κορωπίου και Λ. Αγ. Μαρίνας: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Βάρη-Γλυφάδα, μέσω της Λεωφόρου Αγίας Μαρίνας.

-Λ. Βάρης Κορωπίου και Αναγυρούντος: Εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων που κινούνται προς Κορωπί μέσω των οδών Βάκχου και Βασ. Κων/νου. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σημειώνεται πως η λεωφόρος, από Βάρης – Κορωπίου, μετονομάζεται σε Ευελπίδων.