Εύσημα της αντιπολίτευσης στον Γιώργο Παπανικολάου για το νέο Κοιμητήριο
08-11-2018, 0:58

Τα εύσημα για το νέο Κοιμητήριο του Δήμου Γλυφάδας, ένα έργο ύψιστης κοινωνικής σημασίας που ξεκίνησε τη λειτουργία του την περασμένη Δευτέρα, δέχτηκε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κατά τη διάρκεια του χτεσινού Δημοτικού Συμβουλίου από Δημοτικούς Συμβούλους και άλλων παρατάξεων.

Ενδεικτικά, ένας από τους Συμβούλους της αντιπολίτευσης, ο Στέλιος Δίβαρης, ανέφερε: «Κύριε Δήμαρχε θα ήθελα να σας αποδώσω τα εύσημα για το νέο Κοιμητήριο, γιατί γνωρίζω πολύ καλά πως πρόκειται για δικό σας επίτευγμα. Το έργο αυτό και τοπογραφικά οφείλεται σε εσάς, όπως και η κίνηση να βάλετε μέσα και την Πολεμική Αεροπορία, ώστε να ξεπεράσετε γραφειοκρατικά εμπόδια. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για ένα θαυμάσιο Κοιμητήριο, το οποίο μάλιστα έγινε χάρη στην προσωπική σας προσπάθεια, χωρίς να χρειαστεί να πάρετε κάποιο δάνειο και να επιβαρύνετε τους δημότες και το ότι έγινε μέσα σε 4 χρόνια θητείας σας, σας τιμά ιδιαίτερα».

Από τη μεριά του, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Στέλιος Θεοδοσόπουλος, τόνισε: «Θα συμφωνήσω με τον κύριο Δίβαρη, συγχαρητήρια για το νέο Κοιμητήριο, αποτελεί ένα έργο πνοής, κάτι που χρειαζόταν η πόλη και πιστεύω ότι όλοι μαζί προσπαθήσαμε για να δημιουργηθεί αυτό το έργο».