Στη Γλυφάδα η επιλογή των συμμετεχόντων στο «La Banda»
08-11-2018, 18:58

O Μιχάλης Κουινέλης των «Stavento», ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ελένη Φουρέιρα θα συναντήσουν από κοντά σε τρεις «special private auditions», όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο «La Banda».

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ακούσουν από κοντά τους υποψηφίους και θα διαλέξουν τους καλύτερους, οι οποίοι και θα συμπληρώσουν τις τελευταίες θέσεις για το συναρπαστικό «show».

Όσοι θέλουν να κερδίσουν τα τελευταία εισιτήρια για το μαγικό αυτό μουσικό ταξίδι και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 50.000 ευρώ μαζί με ένα δισκογραφικό συμβόλαιο από την «Panik Records» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο privateauditions@tvopen.gr.

Τα «private auditions» θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα:

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου: «Private Audition» με τον Θοδωρή Μαραντίνη, στις 15:00, στο «Nick Marianos Dance Factory», στη διεύθυνση: Λεωφόρος Δημάρχου Άγγελου Μεταξά 52, στη Γλυφάδα.

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου: «Private Audition» με την Ελένη Φουρέιρα, στις 17:00, στο «Nick Marianos Dance Factory», στη διεύθυνση: Λεωφόρος Δημάρχου Άγγελου Μεταξά 52, στη Γλυφάδα.

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου: «Private Audition» με τον Μιχάλη Κουινέλη, στις 16:00, στην Τεχνόπολη (Αμφιθέατρο), στη διεύθυνση: Πειραιώς 100, στο Γκάζι.