Αυτοκτόνησε πρώην στέλεχος της Siemens στη Γλυφάδα
27-12-2017, 0:46

Τέλος στη ζωή του έβαλε πρώην στέλεχος της εταιρίας Siemens, το οποίο βρέθηκε νεκρό στην περιοχή Αιξωνή Γλυφάδας.

Ο 61χρονος, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε στην οδό Σάμου από κάτοικο της περιοχής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έφερε πυροβολισμό από πιστόλι στη θωρακική χώρα στο ύψος της καρδιάς. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται ότι αυτοπυροβολήθηκε.

Και αυτό γιατί πάνω του βρέθηκε χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος. Το όπλο ήταν καθαρό και ο γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα ταιριάζει με του αυτόχειρα. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία ήταν οικονομικοί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά την απομάκρυνσή του από τη Siemens ίδρυσε μία δική του εταιρεία προμηθειών και πώλησης συστημάτων ασφαλείας, η οποία δεν φαίνεται να πήγε καλά και έκλεισε πριν από 4 χρόνια αφήνοντας υπέρογκα χρέη για τον ιδιοκτήτη της.

Ο 61χρονος είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με την πολύκροτη υπόθεση προμήθειας του συστήματος C4I ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Εμφανιζόταν στενός συνεργάτης μετέπειτα κατηγορουμένου για το αδίκημα της απάτης κατά συναυτουργία σε βάρος του Δημοσίου και πρώην τεχνικού διευθυντή της εταιρείας.