Με Πάτρα και Απόλλωνα Σμύρνης αναμετρώνται σήμερα οι πολίστριες και οι πολίστες του ΑΝΟΓ
07-11-2018, 12:26

Συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Α1 Πόλο Ανδρών και Γυναικών, με τον ΑΝΟ Γλυφάδας να δοκιμάζεται εκτός έδρας με τη ΝΕ Πατρών στις Γυναίκες και να φιλοξενεί στη Γλυφάδα τον Απόλλωνα Σμύρνης, με διαιτητές τους Κουρτίδη και Κωνσταντινίδη, στους Άνδρες.

Συγκεκριμένα, με το μεγάλο ντέρμπι Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός στο Κολυμβητήριο του Λαιμού διεξάγεται σήμερα (7/11) η 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο Γυναικών. Οι δυο ομάδες θα μονομαχήσουν και φέτος για το πρωτάθλημα, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να έχει και φέτος τον πρώτο λόγο. Πάντως, ο ΝΟΒ δεν πρόκειται να παραδοθεί αμαχητί και θα τα δώσει όλα για να αποσπάσει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Από 'κει και πέρα, ο Ν.Ο. Λάρισας παίζει με το Νηρέα Χαλανδρίου, ο Εθνικός με το Ν.Ο. Ρεθύμνου και η Ν.Ε. Πατρών με την Γλυφάδα στα άλλα παιχνίδια του προγράμματος.

Στους άνδρες, για την 4η αγωνιστική ο Ολυμπιακός παίζει με το Παλαιό Φάληρο εκτός έδρας, ενώ η Βουλιαγμένη δοκιμάζεται με τον Εθνικό εκτός έδρας. Επίσης, γίνονται και οι αγώνες: ΟΦΘ ΝΕΟΤΕΧ – ΠΑΟΚ, Ν.Ο. Χίου - Γ.Σ. Περιστερίου, Υδραϊκός - Ν.Ο. Χανίων, ενώ ο ΑΝΟ Γλυφάδας υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Επόμενη αγωνιστική στις Γυναίκες (17/11): Εθνικός – ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Ρεθύμνου – Ολυμπιακός, ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Πατρών, Νηρέας Χαλανδρίου – ΑΝΟ Γλυφάδας.

Επόμενη αγωνιστική στους Άνδρες (17/11): Ολυμπιακός – ΟΦΘ ΝΕΟΤΕΧ, Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χανίων – Εθνικός, ΓΣ Περιστερίου – Υδραϊκός, ΠΑΟΚ – ΝΟ Χίου ASTRA LINES.