Εγκαινιάστηκε το «Mediterraneo First Care» στη Γλυφάδα
01-11-2018, 13:27

Πραγματοποιήθηκαν χτες το βράδυ τα εγκαίνια του «Mediterraneo First Care», το οποίο στεγάζεται στον αίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου «City Plaza», στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 85 και Ανθέων, στη Γλυφάδα.

Το παρών στην εκδήλωσε έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων πολλοί εκπρόσωποι του ιατρικού χώρου, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και του πολιτικού χώρου, όπως ο Τομεάρχης Υγείας και βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

Οι  παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποικιλία εδεσμάτων και ποτών που προσφέρονταν, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησαν η Μαρία Κορινθίου και ο Λάμπρος Φισφής.

Η Πρόεδρος του «Mediterraneo Hospital», Γεωργία Δραγίνη, στην έναρξη της εκδήλωσης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ ευχαρίστησε προσωπικά και το Δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου για τη διαρκή στήριξή του όλο αυτόν τον καιρό και που είναι δίπλα στο προσωπικό του Ομίλου.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη νέα αυτή προσπάθεια. Να ξέρετε πως σε ό,τι χρειαστείτε θα είμαστε δίπλα μας. Πρέπει να επαινούμε και να επιβραβεύουμε όσους προσφέρουν και για το προσωπικό του «Mediterraneo» έχω να πω μόνο τα καλύτερα, καθώς όλοι οι γιατροί είναι εξαίρετοι επαγγελματίες».