Τα στοιχεία σχετικά με τη μαφιόζικη εκτέλεση επιχειρηματία χτες το βράδυ στη Βούλα
01-11-2018, 10:47

Νεκρός σε δολοφονική επίθεση με μαφιόζικο τρόπο έπεσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής που είχε απασχολήσει τις Αρχές της Αυστραλίας για εμπόριο ναρκωτικών.

Ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 20:30, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας. Οι εκτελεστές είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στο θύμα έξω από το σπίτι του.

Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 46χρονος, που είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Η αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στον τομέα των εταιρειών «Security», ο οποίος όπως αναφέραμε παραπάνω, έχει απασχολήσει τις Αρχές της Αυστραλίας στο παρελθόν για εμπόριο ναρκωτικών. Για τις υποθέσεις του είχαν γίνει και εκτενή ρεπορτάζ στα «Μedia» της χώρας.

Ήταν παντρεμένος με γνωστό μοντέλο που δραστηριοποιείται και στην τηλεόραση, και πατέρας δύο παιδιών, ενώ ήταν επίσης γνωστός στα κοσμικά σαλόνια και την Μύκονο. Σημειώνεται ότι είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και των ελληνικών Αρχών, ενώ μέχρι στιγμής ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως στην εταιρεία του φέρεται να ήταν μέτοχος και πρώην πολιτικός και υπουργός.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, συγγενείς απομάκρυναν τα δύο ανήλικα παιδιά, τα οποία ευτυχώς δεν έχουν δει το παραμικρό από το σημείο της εκτέλεσης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος επιχειρηματίας ετοιμαζόταν να πάει να παρευρεθεί στα εγκαίνια της εταιρείας «Security» στη Γλυφάδα, στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 24, στην οποίαν ήταν και μέτοχος.