Με ζωγραφιές Γλυφαδιωτών θα πλαισιωθεί το Ημερολόγιο 2019 του Γκολφ Γλυφάδας
01-11-2018, 14:34

Ανακοίνωση με την οποίαν καλεί Γλυφαδιώτες επαγγελματίες και ερασιτέχνες ζωγράφους να κοσμήσουν με τα έργα τους το Ημερολόγιο 2019 του Γκολφ Γλυφάδας, εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Γκολφ Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γκολφ Γλυφάδας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε ζωγραφική δημιουργία, προκειμένου να πλαισιωθεί η έκδοση του Ημερολογίου 2019 του Γκολφ Γλυφάδας.

Καλούμε όλους τους Γλυφαδιώτες ζωγράφους, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να ομορφύνουν με τα έργα τους την έκδοση του ημερολογίου, με θέμα: «ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΚΟΛΦ».

Εμπνευστείτε, ζωγραφίστε, αναδείξτε με το δικό σας τρόπο, με τα δικά σας χρώματα και συναισθήματα το γκολφ, είτε σαν άθλημα είτε σαν εγκατάσταση-τοπόσημο για τη Γλυφάδα μας.

Τα έργα σας, εφόσον επιλεγούν, θα τυπωθούν για να ενσωματωθούν στο ημερολόγιο. Παρακαλείσθε για την ευκρίνεια του ονοματεπωνύμου σας.

Η παραλαβή των έργων θα γίνεται από τη Γραμματεία του Γκολφ Γλυφάδας (τέρμα της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή) καθημερινά, μέχρι και τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου, από τις 8 π.μ. έως και τις 3 μ.μ. (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108946820)».