Ο απολογισμός της θητείας της Νατάσας Αργυροπούλου ως Αντιδήμαρχος Γλυφάδας
31-10-2018, 20:11

Με ένα μακροσκελές κείμενό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Γλυφάδας, Νατάσα Αργυροπούλου, προέβη σε έναν απολογισμό της 26μηνης θητείας της στη συγκεκριμένη θέση, ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή συνέχεια και στο νέο Αντιδήμαρχο που ανέλαβε καθήκοντα, Ορέστη Τσάγκλα.

Η Νατάσα Αργυροπούλου ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Συμπληρώθηκαν 26 μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και με την ολοκλήρωση της θητείας μου αυτής, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Γιώργος Παπανικολάου για την τιμή που μου έκανε  και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε. Η ευθύνη μου απέναντι του και απέναντι στους συμπολίτες μας, με ώθησε να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στους τομείς που μου ανατέθηκαν.

Ευχαριστώ επίσης θερμά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,  όλους τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους,  καθώς και τους Προέδρους και τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών, τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και την Ένωση Συλλόγων Γονέων, τους αθλητικούς και τους πολιτιστικούς συλλόγους για την συνεργασία που αναπτύχθηκε το διάστημα αυτό.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους, τους ειδικούς συμβούλους, τον Γενικό Γραμματέα και όλο το προσωπικό του Δήμου με το οποίο συνεργαστήκαμε.

Κυρίως όμως ευχαριστώ, το προσωπικό των τμημάτων που η συνεργασία μας υπήρξε άμεση και καθημερινή.

Το τμήμα Παιδείας, την Κοινωνική Υπηρεσία, τις υπηρεσίες Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο, Κοινωνικό Φαρμακείο και Ιατρείο, Κέντρα Κοινότητας και το Τμήμα Οικοδομικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η συνεργασία μας υπήρξε ομαλή, εποικοδομητική και αποδοτική καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

Μαζί πετύχαμε πολλά. Σας ευχαριστώ.

Ευχαριστώ ακόμα όλους τους φορείς με τους οποίους συνεργαστήκαμε, αλλά πάνω απ’ όλα τους πολίτες του Δήμου που αγκάλιαζαν με τη συμμετοχή τους κάθε μας προσπάθεια.

Είναι φυσικό σε κάθε νέο ξεκίνημα ο καθένας μας να βάζει νέους στόχους, να δημιουργεί νέα οράματα και να έχει αυξημένες προσδοκίες.

Έτσι ξεκίνησα κι εγώ την πορεία μου στην θέση της Αντιδημάρχου Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης.

Βάζοντας με τους συνεργάτες μου υψηλούς στόχους, όπου με αμείωτη καθημερινή διάθεση για εργασία, δημιουργία και προσφορά όλους αυτούς τους 26 μήνες, πιστεύω πως πετύχαμε.

Ας μην μας διαφεύγει όμως, ότι η επιτυχία είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης, σκληρής και επίπονης προσπάθειας από πολλούς ανθρώπους. Ό,τι καταφέραμε, μικρό ή μεγάλο, θα το αξιολογήσουν οι δημότες.

Από την δική μου πλευρά, μπορώ μόνο να διαβεβαιώσω πως, με την υποστήριξη του Δημάρχου και την πολύτιμη συνδρομή των Τμημάτων Παιδείας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών, κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όλων των δράσεων μας.

Όλοι μαζί, καταφέραμε να υλοποιήσουμε το όραμα μας για έναν Δήμο που στηρίζει ποικιλοτρόπως την Παιδεία,έναν Δήμο αρωγό στους οικονομικά ασθενέστερους συνδημότες προωθώντας προγράμματα κοινωνικής μέριμνας, με δράσεις για όλους.

Σήμερα λοιπόν κλείνει ένας κύκλος γόνιμος για εμένα, ο οποίος μου προσέθεσε ιδιαίτερες εμπειρίες. Χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο, χειρίστηκα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με αξιοπρέπεια και εντιμότητα όλα τα θέματα που προέκυψαν και θεωρώ ότι έδωσα τις πρέπουσες λύσεις.

Μέλημά μου και για την επόμενη μέρα θα είναι να υπηρετώ όσο καλύτερα μπορώ τον τόπο μου.

Σας διαβεβαιώνω πως με τις γνώσεις, την εμπειρία και τις όποιες δυνάμεις μου θα συνεχίζω να είμαι παρούσα και θα προσφέρω ενεργά στην πόλη μας.

Κλείνοντας, επιθυμώ να ευχαριστήσω όλους για το γεμάτο δυνατές εμπειρίες ταξίδι μας αυτούς τους είκοσι έξι μήνες, για την εκτίμηση και την στήριξη που με περιβάλλατε.

Παραδίδω τη σκυτάλη στον επόμενο Αντιδήμαρχο με τις θερμότερες ευχές για προσωπική υγεία, δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Με εκτίμηση,

Νατάσσα Αργυροπούλου».