Με δύο υποψηφιότητες η Γλυφάδα στα βραβεία «BRAVO»
29-10-2018, 15:31

Ψηφίζουμε για τη Γλυφάδα! Για 8η χρονιά, ο θεσμός «BRAVO» αναπτύσσει ένα μεγάλο, κοινωνικό διάλογο: «BRAVO 2018», με στόχο την ανάδειξη των πρωτοβουλιών, των προγραμμάτων και των δράσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης που υποστηρίζουν τη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα από φορείς, επιχειρήσεις, δήμους/περιφέρειες, κοινωνία πολιτών, σχολεία και Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα, αναφορικά με την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Ο Δήμος Γλυφάδας συμμετέχει σε αυτόν το θεσμό φέτος με δύο υποψηφιότητες, την εφαρμογή Γλυφάδα «Intelligent City», η οποία διεκδικεί το Βραβείo «Bravo Governance» και με το Νέο Κοιμητήριο Δήμου Γλυφάδας, που διεκδικεί το Βραβείo «Bravo Environment».

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, να ενημερωθούν, να αξιολογήσουν και να ψηφίσουν, δηλαδή, τις πιο καινοτόμες και τις πιο ουσιαστικές πρωτοβουλίες και δράσεις. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 11 Νοεμβρίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και να ψηφίσουν τις υποψηφιότητες του Δήμου Γλυφάδας εδώ: https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-organization/dhmos-glyfadas.558.html.

Η γνώμη σας μετράει!