Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εικαστική έκθεση του Δημήτρη Βάνα
24-10-2018, 12:43

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του τον αρχιτέκτονα, Δημήτρη Βάνα, στην εικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (22/10), στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, με τίτλο: «ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΣ».

Τα έργα δημιουργήθηκαν στην περίοδο 2017-2018, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και διακρίνονται από την οργάνωσή τους με μέτρο και με λιτότητα χρωμάτων. Οι σχεδιαστικές σκέψεις περιέχουν ένα αφανές πλέγμα οργάνωσης, που δεν αποκαλύπτεται με τις πρώτες ματιές των επισκεπτών.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στην έκθεση ήταν και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και ο μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, με τον κ. Παπανικολάου να συγχαίρει τον καλλιτέχνη, Δημήτρη Βάνα για το σπουδαίο έργο και για τη μεγάλη διαδρομή που έχει όλα αυτά τα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιθώριο της έκθεσης το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει κρασί και διάφορα εδέσματα, όπως και να παραλάβει ένα αναμνηστικό έντυπο γεμάτο με τις δημιουργίες του γνωστού καλλιτέχνη.