Συνάντηση γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες από το Δήμο Γλυφάδας και το Κέντρο Κοινότητας
17-10-2018, 0:26

Ο Δήμος Γλυφάδας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας σε συνεργασία με το «ΝΟΗΣΙ» θα πραγματοποιήσει συνάντηση γονέων, το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στο Δημαρχείο Γλυφάδας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στη διεύθυνση: Άλσους 15, στο ισόγειο του κτιρίου, σε χώρο δηλαδή με εύκολη πρόσβαση και με χώρο πάρκινγκ.

Η συνάντηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΠΡΟΝΟΗΣΕ+©» (διαβάζεται «ΠΡΟΝΟΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ») και απευθύνεται σε γονείς παιδιών με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που κατοικούν στην Αττική.

Οι θέσεις για τη συνάντηση αυτή είναι ανοικτές και η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής.  Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πρόσκληση με την ακριβή τοποθεσία της συνάντησης και οδηγίες για την προσέλευση. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με:

  1. Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας, στο τηλέφωνο 2109647021 ή στο e-mail: kkoinotitas@glyfada.gr (Ρέα Δεληγιάννη κι Ανδρέα Νικολέτο) ή
  2. Την ομάδα της νόησης τηλεφωνικά ή μέσω email από τη σελίδα www.noesi.gr/contact - admin@noesi.gr

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε όλη την Αττική, με σκοπό να δώσουν τη δυνατότητα στους γονείς, στα αδέλφια και σε άλλους συγγενείς των μαθητών, να περιγράψουν τις ανάγκες τους από τις υπηρεσίες που λαμβάνουν και να καθορίσουν τις ελλείψεις στις υπηρεσίες με βάση τις προσδοκίες τους.

Σημειώνεται πως η συνάντηση θα διαρκέσει από τις 11:00 έως και τις 13:30, με ώρα προσέλευσης τις 10:30 και πως οι θέσεις είναι περιορισμένες (12-15 γονείς ανά συνάντηση).