Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» έρχεται στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού από τις 10 έως και τις 18 Νοεμβρίου
17-10-2018, 12:38

Το 2018 είναι χρονιά – σταθμός για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου. Το οκτάμηνο Ιανουαρίου - Αυγούστου οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 23,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Κυκλοφόρησαν στους δρόμους 79.179 καινούργια ασφαλή αυτοκίνητα που έχουν αναβαθμισμένο οικολογικό προφίλ. Οι προβλέψεις για τη φετινή χρονιά είναι θετικές και οι Έλληνες οδηγοί επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για το αυτοκίνητο.

Η φετινή διοργάνωση «Αυτοκίνηση 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 10 έως και τις 18 Νοεμβρίου, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των Εισαγωγέων - Αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που έκαναν παγκόσμια πρεμιέρα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό. Φέτος, θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των «Test Drives», ενώ, παράλληλα, θα προστεθούν 1.500 τ.μ. εκθεσιακού χώρου, που θα δώσουν τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ωράριο της έκθεσης και με το κόστος των εισιτηρίων.