Ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας σχετικά με τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
12-10-2018, 0:16

Ο Δήμος Γλυφάδας ενημερώνει ότι θα λειτουργήσει για μία ακόμη χρονιά το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές που προέρχονται από άπορες οικογένειες και αναφέρει τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Δήμος Γλυφάδας θα λειτουργήσει και φέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, για τους μαθητές που προέρχονται από άπορες οικογένειες. Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν και διεξάγονται κατά τις απογευματινές ώρες στο 5ο Λύκειο Γλυφάδας, στη διεύθυνση: Πέλλης 70.

Τα μαθήματα απευθύνονται στους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου και της Γ΄ τάξης Γυμνασίου.

Όσοι καθηγητές - εν ενεργεία ή συνταξιούχοι - επιθυμούν να διδάξουν εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Γλυφάδας μπορούν να προσέρχονται για να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και να συζητήσουν τις λεπτομέρειες, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (μέχρι το τέλος Οκτωβρίου), από τις 6 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Γλυφάδας, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, στη διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος και Σάκη Καράγιωργα, 1ος όροφος».