Δύο ακόμα γήπεδα μπάσκετ ανακαίνισε ο Δήμος Γλυφάδας
09-10-2018, 9:21

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την ανάπλαση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση δύο ανοιχτών γηπέδων μπάσκετ. Το πρώτο βρίσκεται στην Πλατεία Αγίας Τριάδας όπου υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας το προηγούμενο διάστημα έχει δημιουργήσει εκεί έναν πρότυπο παιδότοπο υψηλών προδιαγραφών, ενώ έχει τοποθετήσει και υπαίθρια όργανα γυμναστικής, καθώς επίσης και ένα ακόμα γήπεδο μπάσκετ και χώρο για την εξυπηρέτηση σωματείων και συλλόγων της πόλης.

Το δεύτερο γήπεδο το οποίο ανακαίνισε ο Δήμος Γλυφάδας βρίσκεται στην περιοχή της Αιξωνής, επί της οδού Μυκηνών. Και σε αυτό το γήπεδο πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση νέου ταρτάν  και έγινε διαγράμμιση, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για ένα σημείο που φιλοξενεί καθημερινά πολλούς δημότες που το επισκέπτονται για να αθληθούν.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης, μας είπε σχετικά με τα έργα: «Προχωράμε σταθερά στην ανάπλαση όλων των ανοικτών γηπέδων της πόλης μας, καθώς και στη δημιουργία νέων, με την καλύτερη ποιότητα και με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, ώστε οι δημότες μας, όλων των ηλικιών, να χαίρονται, να διασκεδάζουν και να αθλούνται. Υπενθυμίζω, μάλιστα, πως μέσα στις επόμενες μέρες θα παραδοθεί στο κοινό το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αγίου Τρύφωνα στο 5ο λύκειο Γλυφάδας, όπου εκεί τοποθετηθήκαν καινούργιες μπασκέτες, καθίσματα, παρκέ υψηλών και σύγχρονων προδιαγραφών και φωτισμός, ενώ υπήρξε ολική ανακαίνιση εντός και εκτός του γηπέδου. Συνεχίζουμε με την ανάπλαση του Γηπέδου Στίβου Γλυφάδας, στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο, ενώ και στο γήπεδο της Τερψιθέας θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά ταρτάν».